Ο γάμος μεταξύ του βασιλιά Φελίπε και της βασίλισσας Λετίθια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα που απειλούν τη σταθερότητά του. Παρά τις φήμες που υποδηλώνουν ότι η σχέση έχει ήδη διαλυθεί, το ζευγάρι αντιμετωπίζει μια νέα πρόκληση.

Εδώ και εβδομάδες τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο γάμος της Λετίθια και του Φελίπε δεν διανύει την καλύτερη περίοδό του. Η Pilar Eyre στο blog της για το περιοδικό Lecturas έχει επίσης αποκαλύψει πολλά από τα προβλήματα του ζευγαριού. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα έχουν κάνει τον κόσμο να πιστεύει ότι διατηρούσαν πάντα μια σταθερή σχέση, αλλά όπως όλα τα ζευγάρια είχαν τις δυσκολίες τους για σημαντικά θέματα. Το τελευταίο αφορούσε το μέλλον της Leonor.

Η βασίλισσα δεν ήθελε η κόρη της να συμμορφωθεί με τη στρατιωτική εκπαίδευση, ενώ ο βασιλιάς το έβλεπε ως κάτι απολύτως υποχρεωτικό. Ωστόσο, η μεγαλύτερη διαμάχη μεταξύ των μοναρχών, η οποία παραλίγο να καταλήξει σε διαζύγιο, συνέβη το 2015, όταν ενεπλάκησαν στην υπόθεση Nóos και προστέθηκαν οι κατηγορίες για φορολογική απάτη κατά του Juan Carlos I.

Βασιλιάς Φελίπε και Λετίσια: Ο γάμος τους βρίσκεται σε κρίση

Ο γάμος του βασιλιά Φελίπε και της Λετίθια φτάνει στο τέλος

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Nacional, το ζευγάρι έχει αποστασιοποιηθεί και για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια, ο βασιλιάς και η βασίλισσα πρόκειται να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους επίσημα. Η Infanta Sofia θα μετακομίσει στην Ουαλία για να σπουδάσει στο διάσημο οικοτροφείο UWC College Atlantic και η Princess Leonor θα κάνει τη στρατιωτική της εκπαίδευση στη Σαραγόσα.

Αυτή η αποξένωση έχει αποδειχθεί τρανταχτά και από το πρόγραμμα των καθηκόντων της βασίλισσας Λετίθια για τους επόμενους μήνες. Όλες οι εκδηλώσεις και οι δεσμεύσεις της στην Ισπανία θα προστεθούν στο ανθρωπιστικό της έργο σε όλο τον κόσμο.

Βασιλιάς Φελίπε και Λετίσια: Ο γάμος τους βρίσκεται σε κρίση

«Η βασίλισσα χρειάζεται μια διέξοδο και αυτά τα διεθνή ταξίδια της επιτρέπουν να δραπετεύσει από τον Φελίπε χωρίς να χρειάζεται να δώσει εξηγήσεις. Με αυτόν τον τρόπο και οι δύο θα περάσουν μέρες χωριστά ή απλά θα σταματήσουν να βλέπονται», δημοσιεύει η στήλη.

Την ίδια εβδομάδα, η βασίλισσα ταξίδεψε στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, για να παραστεί στην εναρκτήρια ημέρα του Συνεδρίου για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας που διοργανώθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

Διαβάστε επίσης:

Paulina Porizkova: Η ανάρτησή της μετά την σοβαρή επέμβαση

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet