Η περιπέτεια της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη φαίνεται να μην έχει τέλος καθώς απορρίφθηκε από την εισαγγελία η περίπτωση του ομαδικού βιασμού τον οποίο ισχυρίζεται η Γεωργία ότι υπέστη, καθώς δεν στοιχειοθετείται αυτή η κατηγορία. Επιπλέον υπενθυμίζουμε πως βρέθηκε ελάχιστο αλκοόλ στον οργανισμό της, ενώ δεν βρέθηκε χάπι βιασμού.

Αυτό που μένει, είναι να δούμε αν θα πάει η υπόθεση σε ακροατήριο ή θα μπει στο αρχείο, ανοίγοντας ταυτόχρονα τον ασκό του Αιόλου καθώς κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα συνεχιστεί από κάποια πλευρά.

Ο δικηγόρος της Γεωργίας, Θανάσης Ζώγιας, δήλωσε στην εκπομπή “Super Katerina” και την Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν αποδείχθηκε ομαδικός βιασμός στην ανάκριση. Η ανάκριση κλείνει και η υπόθεση πάει στον εισαγγελέα προκειμένου να αποφασιστεί η ποινή που θα επιβληθεί. Αυτό που προβλέπει ο νόμος είναι ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα αποφασίσει αν ο φάκελος θα πάει στο ακροατήριο ή θα μπει στο αρχείο. Τα αιτήματα για εξέταση τρίχας και περαιτέρω διερεύνησης του DNA απερρίφθησαν από την ανάκριση», με την πλευρά της Γεωργίας να πιστεύει πως η υπόθεση θα πάει στο ακροατήριο.

Στην ερώτηση πώς είναι η ψυχολογία της νεαρής κοπέλας απάντησε: «Κατά την άποψή μας η υπόθεση θα πάει στο ακροατήριο όχι ως ομαδικός βιασμός αλλά ως βιασμός από έναν κατηγορούμενο. Η ψυχολογία της Γεωργίας αυτή τη στιγμή είναι αυτή που θα μπορούσε να έχει ο οποιοσδήποτε στη θέση της. Το πρόβλημά της συνεχίζεται, δεν επιλύεται. Θα επιλυθεί όταν βγει η οριστική απόφαση. Έχει υποστεί έναν ομαδικό βιασμό κατά την άποψή της. Η ψυχολογία δεν είναι η καλύτερη. Ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί έναν ομαδικό βιασμό, αυτό αποδεικνύουν τα ευρήματα στο σώμα της. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο».

Δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί κανείς πώς θα είχε εξελιχθεί η υπόθεση αν κάποιες από τις διαδικασίες- όπως η συλλογή των δειγμάτων για τις τοξικολογικές– είχαν γίνει διαφορετικά ή πιο γρήγορα. Για παράδειγμα, όλες οι μαρτυρίες έδειχναν μια Γεωργία που είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ και μάλιστα δεν ήταν σε θέση να βρει το αμάξι της. Οι τοξικολογικές της όμως έδειξαν ελάχιστη ποσότητα αλκοόλ που σημαίνει πιθανά ότι είχε απορριφθεί πια στον οργανισμό της. Δυστυχώς, με την ίδια λογική-αλλά λόγω της καθυστέρησης λήψης των δειγμάτων- μπορεί και το χάπι να είχε απορριφθεί από τον οργανισμό της.

Όπως και να έχει, η υπόθεση συνεχίζεται και όλοι μας περιμένουμε την τελική της έκβαση.

Διαβάστε επίσης: Ένα γράμμα στη Γεωργία με αφορμή τη συνέντευξη της στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet