Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Google κυκλοφόρησε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις του 2021! Ανάμεσα στις διάφορες λίστες που δημιούργησε η πλατφόρμα, στη celebrity βρέθηκαν κάποια ονόματα που ξεχώρισαν για το στυλ τους.

Σύμφωνα με την Google, αυτά τα ονόματα παρουσίασαν τεράστια αύξηση επισκεψιμότητας για μια σταθερή περίοδο το 2021 σε σύγκριση με το 2020. Μεταξύ των αγαπημένων αναζητήσεων βρέθηκε και η Cher, το iconic είδωλο της δεκαετίας του 60, η οποία φέτος έκλεισε τα 75 της χρόνια.

Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται η Britney Spears, αρκετά κατανοητό, αφού η τραγουδίστρια κατάφερε τελικά να απαλλαγεί από την κηδεμονία και τους περιορισμούς που επέβαλε ο πατέρας της οπότε προσξένησε πολύ μεγάλη περιέργεια στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Το ενδιαφέρον όμως είναι το πρόσωπο που βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας και δεν είναι άλλος από τον Adam Sandler. Μάλιστα ο ηθοποιός βρίσκεται μακράν μπροστά από καθιερωμένα fashion icons που κυριάρχησαν το 2021, όπως ο Harry Styles και ο Timothée Chalamet. Αυτό το παράδοξο συνέβη χάρη στο Tiktok με μια ετικέτα στην πλατφόρμα με το όνομα Sandlercore, η οποία έχει περισσότερα από 300.000 βίντεο στα οποία η νέα γενιά συζητά το στυλ του ηθοποιού.

Ας δούμε λοιπόν τη the Most-Searched Style list in 2021 σύμφωνα με την πιο διάσημη μηχανή αναζήτησης του πλανήτη, τη Google.

Adam Sandler

Britney Spears

Cam Newton

Cher

Cat Doja

Harry Styles

Διάβασε ακόμα Γιατί η Britney Spears πετάει στα ουράνια;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet