Ο Γρηγόρης Λέων είναι ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών, καθώς, ασχολείται στενά με την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή. Μίλησε για τη γνωριμία με τη σύζυγό του και αποκάλυψε ότι ο γιος του αν και δέκα χρονών δείχνει ότι έχει αντιληφθεί τι επάγγελμα κάνει ο μπαμπάς του και μάλλον θα ασχοληθεί με το ίδιο.

«Οι μόνες δύσκολες στιγμές στη δουλειά μας, είναι όταν καμιά φορά κάθομαι το βράδυ για να διαβάσω και ξυπνήσει ο γιος μου και δει καταλάθος ένα βιβλίο ιατροδικαστικής. Έχει συμβεί αυτό, του εξήγησα και κατάλαβε.

Σίγουρα ο γιος μου φοβάται λιγότερο από την γυναίκα μου με τις φωτογραφίες της ιατροδικαστικής αλλά είναι κάτι που δε μπορείς να αποφύγεις. Προσπαθώ όμως, να αποφεύγω τα βιώματα που έχω από την επιστήμη να τα μεταφέρω μέσα στο σπίτι» είπε ο Γρηγόρης Λέων και συνέχισε:

«Στην αρχή σίγουρα η σύζυγός μου δε θα με είδε και πάρα πολύ θετικά μιας και δεν είναι το πλέον φυσιολογικό για έναν γιατρό να είναι ιατροδικαστής. Είμαστε εξάλλου και λίγοι στην Ελλάδα. Μετά ίσως την ενθουσίασε.

Για να είμαστε τόσα χρόνια μαζί δε ξέρω αν απλά το έχει συνηθίσει ή τη γοητεύει το γεγονός. Είμαστε παντρεμένοι 11 χρόνια αλλά είμαστε μαζί πάνω από 15 χρόνια. Κάναμε μια μεγάλη πορεία μαζί. Έκανα το διδακτορικό μου εδώ, πήγα στην Αμερική και με ακολούθησε.

Πήγα για καφέ με ένα φίλο και ήρθε μια κοινή φίλη που έφερε μια φίλη της και έτσι γνωριστήκαμε. Την ίδια μέρα ζήτησα το τηλέφωνό της και την επόμενη βγήκαμε.

Δυστυχώς, το επάγγελμά μου έχει αρχίσει και αρέσει στον γιο μου. Είναι 10 χρονών και έχει καταλάβει ότι ο μπαμπάς του κάνει αυτό το επάγγελμα. Τελευταία μου λέει πως οι φίλοι του με βλέπουν στην τηλεόραση» κατέληξε ο Γρηγόρης Λέων

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!