Οι έρευνες συνεχίζονται πυρετωδώς για να αποκαλυφθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησαν την τελευταία τους πνοή και τα άλλα δύο κορίτσια η Ίριδα και η Μαλένα- οι αδερφές της Τζωρτζίνας- στην Πάτρα.

Με μια ανάρτησή του ο Λέων Γρηγόρης περιγράφει αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο πιστεύει πως οδηγήθηκε η Μαλένα σε ασφυξία.

Όπως γράφει ο Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων στο twitter: «Στη Μαλένα είναι σημαντικό να αξιολογηθούν ορθά όλα τα τραύματα του παιδιού στο πρόσωπο από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν. Το ύψος των αμυχών στη βάση της μύτης (ψηλά) είναι πλήρως συμβατό με ασφυξία. Ο δράστης της φωτογραφίας (από τη βιβλιογραφία) είναι αριστερόχειρας».

Να θυμίσουμε πως η εκταφή που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Μ. Τρίτη δεν θα πραγματοποιηθεί. Όπως έχει γίνει γνωστό, αφού παρέλθουν τα τρία χρόνια από το θάνατο κάποιου, είναι απαραίτητη η μεταφορά των οστών, ωστόσο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η οικογένεια, η διαδικασία αυτή θα μεταφερθεί εντός του εξαμήνου.

Ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης που έχει οριστεί από την Εισαγγελία Αθηνών για τυχόν ιατρικά λάθη στην περίπτωση της Μαλένας αναφέρει:

«Η Μαρία Ελένη Δασκαλάκη απεβίωσε στις 13.04.2019 από αδιευκρίνιστα αίτια. Με την νεκροτομή δε διαπιστώθηκε αιτία θανάτου, με την τοξικολογική δεν διαπιστώθηκε δηλητηρίαση και με την ιστολογική εξέταση διαπιστώθηκε κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet