Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων όλο αυτό το διάστημα ασχολείται καθημερινά με την υπόθεση της Πάτρας, προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για τις εξελίξεις, αλλά και να εξηγήσει διάφορους ιατρικούς όρους.

Το απόγευμα της Τρίτης (12/4), ο Γρηγόρης Λέων μέσα από το instagram του ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αποσυρθεί από την υπόθεση της Πάτρας και εξήγησε τους λόγους μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση.

Γρηγόρης Λέων

«Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα η υπόθεση της Πάτρας προσπάθησα με κάθε τρόπο να βοηθήσω το ευρύ κοινό να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερα τους όρους και τις έννοιες της ιατροδικαστικής επιστήμης που εμφανίζονταν στα σχετικά ρεπορτάζ.

Αυτό θεωρώ ότι ήταν το χρέος μου ως επιστήμονα και το έκανα συχνά σε βάρος της δουλειάς και του προσωπικού μου χρόνου. Πλέον όμως, ορίστηκαν πραγματογνώμονες και πρέπει να αφήσουμε σε αυτούς το χώρο και το χρόνο να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Προσωπικά θα τηρήσω την υπόσχεσή μου σε όσα ΜΜΕ την έχω ήδη δώσει και θα επιστρέψω στα υπόλοιπα καθήκοντά μου. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας όλο αυτό το διάστημα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Λέων.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet