Η Hilary Swank μίλησε για τα φοιτητικά της χρόνια, πριν γίνει επιτυχημένη ηθοποιός.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στη «Wall Street Journal» και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε να κυνηγήσει το όνειρό της στην υποκριτική. «Η μητέρα μου είχε χωρίσει πρόσφατα από τον πατέρα μου, οπότε κατεβήκαμε με το αυτοκίνητο στο Los Angeles από το Μπέλιγχαμ. Στο LA , εγώ και η μητέρα μου αρχικά ζούσαμε σε ήσυχους δρόμους, μέσα στο αυτοκίνητο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν δεν κοιμόμασταν στο αυτοκίνητο, μέναμε στο σπίτι ενός νέου φίλου που ήταν στην ηλικία μου, του οποίου η οικογένεια είχε μόλις μετακομίσει και προσπαθούσε να πουλήσει το σπίτι του. Κοιμόμασταν σε ένα φουσκωτό στρώμα».

Όπως είπε στη συνέχεια, λίγο καιρό αργότερα η μητέρα της βρήκε νέα δουλειά, ως γραμματέας. Έτσι, κατάφεραν με τα πρώτα τους χρήματα να νοικιάσουν ένα υπνοδωμάτιο.

Σιγά σιγά, η Hilary Swank ξεκίνησε να παίρνει μέρος σε οντισιόν και να γίνεται μέρος του χώρου του θεάματος. «Ξεκίνησα μόνο από την τηλεόραση, αλλά δεν με ένοιαζε. Ήμουν ενθουσιασμένη που ζούσα το όνειρό μου», εξήγησε.

Τελικά, η ηθοποιός υπέγραψε με την Bonnie Liedtke, η οποία ανακάλυψε και εκπροσώπησε αρκετούς ταλαντούχους ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένου του Leonardo Di Caprio. Η πρώτη της μεγάλη τηλεοπτική συμμετοχή ήρθε το 1992 όταν έλαβε μέρος στο «Buffy the Vampire Slayer».

Διαβάστε επίσης:

Lila Moss: Κοσμεί το εξώφυλλο της ισπανικής Vogue και μιλάει για την Kate Moss

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!