Η Lila Moss, κόρη του supermodel Kate Moss ποζάρει στο εξώφυλλο της ισπανικής Vogue Μαρτίου και μιλάει για τη διάσημη μητέρα της, αλλά και την απόφαση της να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

«Είμαι πιο υπεύθυνη από ότι ήταν η μητέρα μου στην ηλικία μου» δηλώνει η Lila Moss και αποκαλύπτει: «Δεν σκεφτόμουν να ασχοληθώ με τον χώρο επειδή η μητέρα μου αρνιόταν να μου το επιτρέψει. Νομίζω ότι δεν ήθελε να το κάνω χωρίς πρώτα να είναι σίγουρη ότι οι άνθρωποι που γνωρίζει και εμπιστεύεται θα με πρόσεχαν. Όταν δημιούργησε το πρακτορείο της το 2016 χαλάρωσε γιατί ήξερε ότι θα μπορούσε να επιβλέπει τα πάντα και ότι θα με φρόντιζαν. Τότε είπα στον εαυτό μου: “Τώρα είναι λογικό”».

«Δεν νομίζω ότι είμαι ώριμη για την ηλικία μου και είμαι πολύ ντροπαλή. Δεν έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν πρόκειται να γνωρίσω νέους ανθρώπους ή να κάνω παρέα με άτομα που είναι μεγαλύτερα από εμένα. Γίνομαι αρκετά εσωστρεφής και κλείνομαι στον εαυτό μου, αλλά ναι, ίσως είμαι πιο υπεύθυνη από ότι ήταν η μητέρα μου στην ηλικία μου» τόνισε η Lila Moss.

Οι αναρτήσεις της ισπανικής Vogue

Διαβάστε επίσης:

Harry Styles: Γυναίκα κατηγορείται για την παρενόχλησή του

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet