Τις διακοπές της μετά από έναν δύσκολο χειμώνα απολαμβάνει η Κατερίνα Καινούργιου. Μετά τη Μύκονο όπου βρισκόταν τον Ιούλιο, πέταξε για Ίμπιζα με το Νίκο Κοκλώνη και την Πηγή Δεβετζή.

Όπως έχει συνηθίσει του followers της, δεν σταματάει να επικοινωνεί μαζί τους, ανεβάζοντας post και stories απ’ όπου κι αν βρίσκεται.

Η τελευταία της ανάρτηση δεν διέφερε πολύ από τις προηγούμενες: η παρουσιάστρια ποζάρει στο φακό. Μόνο που αυτή τη φορά θα μπορούσε να πει κάποιος ότι φαίνεται λίγο πιο έντονα το ντεκολτέ της.

Αυτό στάθηκε αφορμή να δεχτεί το εξής σχόλιο από μια γυναίκα: «Το στήθος είναι όλο ξένο. Κραυγάζει!!». Η Κατερίνα Καινούργιου της απάντησε: «Εσύ το πλήρωσες; Όχι… εγώ!!! Κι επίσης δεν το έχω κρύψει… πόσο σεξιστικό σχόλιο, ειδικά από Γυναίκα».

Καινούργιου

Μάλιστα προχώρησε σε δημοσίευση του διαλόγου στα stories της σχολιάζοντας: Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να αναδημοσιεύσει το αρνητικό σχόλιο απαντώντας: «Γυναίκες που σέβονται η μία την άλλη #not».

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει ένας διάλογος με τους followers να εκθέτουν τις απόψεις τους περί του θέματος και την Κατερίνα Καινούργιου να ξαναδημοσιεύει μια απάντηση:

Καινούργιου
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet