Με αφορμή το ότι ο Οκτώβριος είναι μήνας ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού, ο  street art καλλιτέχνης ΑleXsandro Palombo ύμνησε τη γυναικεία δύναμη δημιουργώντας ένα γράφιτι με πρωταγωνίστριά του την Angelina Jolie η οποία έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή.

Στο υπέροχο πορτραίτο απεικονίζεται η ηθοποιός με τα σημάδια από τη μαστεκτομή της δίνοντας ένα πολύ ισχυρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω. Μέσα από αυτό το δημιούργημα, ο καλλιτέχνης θέλησε να ευαισθητοποιήσει το κοινό, να υμνήσει τη δύναμη και το θάρρος όλων των γυναικών, αλλά και να απομυθοποιήσει τις ουλές της μαστεκτομής. Η εικόνα της κοσμεί από το πρωί της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου, μία από τις κεντρικές πλατείες του Μιλάνου, την Piazza San Babila που βρίσκεται στην καρδιά της ιταλικής πόλης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, το 2015 το ίδιο ζήτημα είχε απασχολήσει ξανά τον aleXsandro Palombo και είχε δημιουργήσει μία σειρά έργων με τίτλο «SURVIVOR», η οποία απεικόνιζε ηρωίδες κινουμένων σχεδίων της Disney, όπως τη Χιονάτη, τη Γιασμίν, τη Σταχτοπούτα, την Άριελ κ.α.

To μήνυμα που εκλάβαμε εμείς είναι πως είσαι όμορφη ό,τι και να γίνει, είσαι δυνατή, οι ουλές σου είναι η απόδειξη ότι πάλεψες και νίκησες!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet