Στο podcast της Μικαέλας Θοφίλου βρέθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη και ανάμεσα σε πολλά άλλα μίλησε και για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από πολύ γνωστό πρόσωπο της δημοσιογραφίας.

«Μου έχουν κάνει παρενόχληση σε χώρο εργασίας δύο φορές και τη μία πολύ χοντρά και μάλιστα σε πολυεθνική εταιρεία. Υπήρχε περίοδος που γυρνούσα στο σπίτι και έκανα εμετούς αλλά όχι από σεξουαλική, από κατάχρηση εξουσίας του ανθρώπου που θεωρούσα ότι υπερβαίνει τα όριά μου γενικά», είπε αρχικά.

«Μου συνέβη δύο φορές να μου κλειδώσει την πόρτα επικεφαλής του γραφείου και να βάλει το χέρι του μέσα στην μπλούζα μου. Είναι από τις λίγες φορές στη ζωή μου που φοβήθηκα. Ο ίδιος άνθρωπος το είχε κάνει σε μία άλλη κοπέλα στον ίδιο χώρο. Αυτή η κοπέλα είχε ένα παιδάκι, ήταν μονογονεϊκή οικογένεια, δεν είχε κανέναν και αναρωτιόμουν γιατί το ανέχεται.

Το ανεχόταν γιατί δεν είχε εναλλακτική. Εγώ του άνοιξα την πόρτα μετά και “άντε γεια και δεν θα με ξαναδείς μπροστά σου”», αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι χειρότερο να το πω στον περίγυρό του, επειδή έχει να κάνει και με τον δημοσιογραφικό χώρο. Το είπα σε πολύ σημαντικούς ανθρώπους και ξέρω ότι αυτήν τη στιγμή προσέχει πάρα πολύ γιατί φοβάται πάρα πολύ την στιγμή που θα βγω και θα το πω δημόσια», εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Τέλος η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε και για τη μάχη της με τη βουλιμία αναφέροντας: «Έπαθα στα 13-14 βουλιμία, όχι ανορεξία. Εγώ αυτό δεν το ξεπέρασα ποτέ και είναι κάτι που το αντιμετωπίζω ακόμα και τώρα, γιατί πάντα πίστευα ότι είναι κάτι που μπορώ να το ξεπεράσω μόνη μου. Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, έχω πάρα πολύ καλές περιόδους και έχω και πάρα πολύ δύσκολες περιόδους. Τότε διακόπηκε η ζωή μου, σταμάτησα να πηγαίνω σχολείο».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!