Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει ασχοληθεί με την υπόθεση της Πάτρας από την πρώτη στιγμή και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Σε μια διαδικτυακή συνομιλία που είχε στο twitter, ο Θανάσης Κατερινόπουλος προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, τα λιγοστά ένσημά του, σε σχέση με την ακριβή ζωή που έκανε.

manos-daskalakis

«Έπεσε στα χέρια μου ένα χαρτί που είχε τα ένσημα ενός εκ των εμπλεκομένων. Τα τελευταία χρόνια είχε μόνο 14 μήνες ένσημα. Όταν έχεις τρία παιδιά και έχεις 14 μήνες ένσημα και θες κάποια έξοδα μεγαλώματος παιδιών, αγοράς μικροφώνου που κάνει 3.500 χιλιάδες ευρώ, αγοράς μηχανής κλπ… Αυτό το χρήμα φαίνεται ότι υπήρχε από κάπου. Τώρα, από που υπήρχε, οφείλουν να το βρουν. Θα βγουν κι άλλα στην επιφάνεια που κρύβει ο ένας για τον άλλον.

Και μη ξεχνάτε ότι η κατάθεσή του στηρίζει τη Ρούλα αυτή τη στιγμή. Ο Μάνος, στην επίσημη κατάθεσή του τη στηρίζει. Είναι ένα μήνυμα ότι, «Κοίτα, εγώ δεν ανοίγω το στόμα μου. Κάτσε εκεί που είσαι και το στόμα μου δεν το ανοίγω». Μήνυμα της έστειλε.

Από εκεί και πέρα βγαίνει και λέει για λαϊκή κατανάλωση στον κόσμο, αυτά τα οποία λέει: «Δώστε μου μισή ώρα να μπω στο κελί». Ε, δε δένουν αυτά τα πράγματα. Είναι η μέρα με τη νύχτα» είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος και κατέληξε για τις νέες συλλήψεις:

«Εξαρτάται και τι άλλο στοιχείο θα προκύψει από πλευράς ανακρίτριας. Οι αστυνομικές αρχές απ΄όσο ξέρω ασχολούνται με την υπόθεση της γιαγιάς στην Πάτρα. Αν προκύψουν άλλα στοιχεία από εκεί, ίσως να δούμε πολύ σύντομα και άλλες συλλήψεις. Όλα είναι ανοιχτά και για πριν και για μετά το Πάσχα».

Μάλιστα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο προσωπικό του blog δημοσιεύει κάθε μέρα νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet