Η υπόθεση των θανάτων των τριών άτυχων κοριτσιών από την Πάτρα δε λέει να λάβει τέλος καθώς 2 αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών κατέφθασαν στις φυλακές Κορυδαλλού με σκοπό να επιδώσουν κλήση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για ανωμοτί κατάθεση – δηλαδή για κατάθεση χωρίς όρκο.

Πιο συγκεκριμένα η κυρία Πισπιρίγκου καλείται να καταθέσει και να δώσει εξηγήσεις για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της Μαλένα και Ίριδα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια ζήτησε προθεσμία μιας εβδομάδας προκειμένου να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και εν συνεχεία να απολογηθεί με υπόμνημα.

Οι πληροφορίες λένε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς συνειδητοποιεί πως είναι πολύ κοντά στο να της ασκηθούν νέες διώξεις για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών της.

Το μήνυμά της για τον πρώην σύζυγό της

Βασικό μέλημα της κυρίας Πισπιρίγκου είναι να λάβει ηθική υποστήριξη από τον πρώην σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη. Ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος μετέφερε πως η πελάτισσά του δεν έχει καμία επαφή μαζί του:

«Η ίδια είπε ότι έχει απόλυτη ανάγκη την ηθική στήριξη τουλάχιστον από το σύζυγό της. Με κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι με κατηγορεί και ο σύζυγος που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά”. Δεν θα έπρεπε να πιστεύει ποτέ ότι θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα παιδιά της’‘ είναι τα λόγια της» είπε ο κ. Παπαδόπουλος

Στη συνέχεια ανέφερε πως η κυρία Πισπιρίγκου “δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά: «Τα λόγια της είναι αυτά που έχω πει εξαρχής ότι “προσπαθούν να της φορτώσουν και τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας”» είπε και συνέχισε: «Πρέπει να ελέγξουμε πολύ προσεκτικά το πόρισμα για να δούμε τι άλλαξε μετά από τρία και 1,5 χρόνο αντίστοιχα και να δούμε πως ξαφνικά κάποια παθολογικά αίτια μετατράπηκαν σε εγκληματικές ενέργειες»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet