Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Παράλληλα, οι αρχές ερευνούν τα αίτια θανάτου των δυο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Μαλένας και Ίριδας.

Τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει μηνύματα που αντάλλαξε ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο των δυο μικρότερων παιδιών της οικογένειας και αφού το ζευγάρι είχε τσακωθεί για άλλη μια φορά.

roula-pispirigou

Tα μηνύματα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Μάνος: «Το παιδί πού είναι;… Αν κάνεις καμιά μ*** θα γίνει της π. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα… Θα γίνει της π… Παίρνω τη μάνα σου… Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις, κάνε ότι γουστάρεις… Άμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα…»!

Μάνος: «Δεν θα μας κάνεις όλους μ*** εσύ με το έτσι θέλω… Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν. Απόδειξέ το με αυτή την κίνηση… Το έχεις ξανακάνει άλλες δύο φορές, δεν σε φοβάμαι».

Μηνύματα που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα “Μπαμ” και που οι αρχές θα ερευνήσουν σε βάθος το περιεχόμενό τους και τι ακριβώς εννοούσε ο Μάνος Δασκαλάκης με αυτά τα λόγια του.

Ωστόσο, αυτό που γεννά ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ενώ είχε στείλει τέτοια μηνύματα, υποστήριζε δημόσια τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μάλιστα όταν ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης τους είχε προτείνει να δει ψυχολόγος τη μητέρα των κοριτσιών, τότε, ο Μάνος σύμφωνα με τον γιατρό είχε υποστηρίξει: “η γυναίκα μου δεν είναι τρελή”.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet