Η Daily Mail κάνει εκτενή αναφορά στην υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το βρετανικό Μέσο Ενημέρωσης, παρουσιάζει μια ανατριχιαστική φωτογραφία της 33χρονης με τη μικρή Τζωρτζίνα και έχει τίτλο: «Ελληνίδα μητέρα ποζάρει δίπλα στο παιδί της πριν του χορηγήσει κεταμίνη».

Daily Mail

Στο ρεπορτάζ της η Daily Mail αναφέρει για την υπόθεση αυτή που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο: «Μια 33χρονη μητέρα στην Ελλάδα απεικονίζεται να χαμογελά δίπλα στην ανάπηρη κόρη της στην τελευταία φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν της δώσει μια θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της μετά από εξέταση του μυϊκού της ιστού που αποκάλυψε την παρουσία του αναισθητικού φαρμάκου, το οποίο δεν είχε χορηγηθεί από γιατρούς» αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Η Τζωρτζίνα η οποία υπέφερε από επιληπτικές κρίσεις τον Απρίλιο του 2021 οι οποίες την άφησαν τετραπληγική – πέθανε τον Ιανουάριο αφού πέρασε οκτώ μήνες στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν αργότερα ότι η Πισπιρίγκου ήταν μόνη της με την κόρη της τις στιγμές που προηγήθηκαν του θανάτου της.

Daily Mail

Η Πισπιρίγκου, πλαισιωμένη από δυνάμεις των ΜΑΤ και φορώντας χειροπέδες και προστατευτικό γιλέκο, εμφανίστηκε στο δικαστήριο της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα για την απαγγελία κατηγοριών μπροστά σε πλήθος θεατών και δημοσιογράφων».

Στη συνέχεια, το βρετανικό μέσο φιλοξενεί και κάποιες δηλώσεις του Γρηγόρη Λέοντα με αναφορές του και στα άλλα δύο παιδιά την οικογένειας που δεν είναι στη ζωή: «δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Είχαμε δύο αρχικές εκθέσεις (όταν πέθαναν τα παιδιά) που δείχνουν την παθολογική αιτία θανάτου. Η πρώτη δείχνει ηπατική ανεπάρκεια και η δεύτερη καρδιακή δυσπλασία στην αορτή καθώς και πνευμονική εμβολή».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet