Οι φήμες πως οι δυο τους είναι ξανά μαζί οργιάζουν. Ξεκίνησαν μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο που δείχνει την Kendall Jenner, την Hailey Bieber και την Kylie Jenner να διασκεδάζουν σε συναυλία του Harry Styles ο οποίος μάλιστα στο τραγούδι Love of my life της έστειλε φιλί.

Ο ταυτόχρονος χωρισμός σε συνδυασμό με τα όσα διαρρέουν από το στενό τους περιβάλλον έχουν κάνει τους φαν και των δύο να ενθουσιαστούν με το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Πηγή από το φιλικό περιβάλλον της Kendall αναφέρει στη Sun πως «ο Harry κι η Kendall έμειναν σε επαφή από το 2010, ποτέ δεν σταμάτησαν να μιλάνε. Τώρα που είναι και οι δύο χωρισμένοι, έχουν την ευκαιρία να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλο. Η Kendall είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που κατανοούν το επίπεδο της φήμης του Harry και είναι η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει ακόμα και τις δύσκολες στιγμές».

Bέβαια η ίδια πηγή συμπλήρωσε πως «Υπάρχουν πολλά πρακτικά προβλήματα μετά από τόσα χρόνια που είναι χώρια και τα προγράμματά τους δεν βοηθούν. Ωστόσο, μπορεί να προχωρήσουν αργά ή να αφιερωθούν ο ένας στον άλλο την περίοδο των διακοπών»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet