Η Kim Kardashian βρέθηκε καλεσμένη στο podcast «On Purpose with Jay Shetty» και μίλησε για τη μητρότητα, το στόχο της ζωής της, αλλά και για τον έρωτα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά της, στις προκλήσεις της εργαζόμενης μητρότητας και στο πόσο δυσκολεύεται να κοιμίσει τα παιδιά της.

Μίλησε για το «χάος» της ανατροφής τεσσάρων παιδιών: “Όταν το ζεις – ειδικά όταν έχεις μωρά, τα ταΐζεις και υπάρχει τρέλα – είναι μια πλήρης τρέλα. Ωστόσο, είναι το καλύτερο χάος”. είπε

Η πρωταγωνίστρια των Kardashians ξεκαθάρισε ότι της αρέσει να είναι μαμά, αλλά αστειεύτηκε ότι η γονεϊκότητα δεν είναι ακριβώς μια βόλτα στο πάρκο. “Τα πρωινά μου; Δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει”, είπε. «Πρέπει να φτιάχνω τα μαλλιά από τις κόρες μου και πρέπει να είναι τέλεια και με συγκεκριμένο τρόπο φτιαγμένα, να τους φοράω τα παπούτσια τους…. Όλοι σε χρειάζονται…”.

Παρά τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει με την ανατροφή τεσσάρων παιδιών σε διαφορετικά στάδια της ανάπτυξής τους, η Kim είπε ότι έχει μάθει πολλά για το τι μπορεί να χειριστεί από τότε που έγινε μητέρα.

“Η ανατροφή των παιδιών είναι το πράγμα που με έχει μάθει τα περισσότερα για τον εαυτό μου”, είπε στον Shetty. «Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα. Υπάρχουν νύχτες που κλαίω για να κοιμηθώ. Μερικές φορές τσακώνονται και είμαι εγώ μόνο που πρέπει να παίξω τον καλό και τον κακό αστυνομικό. Οπότε, αυτό είναι σίγουρα μια πρόκληση”.

Μίλησε ακόμη για το πως αισθάνονται τα παιδιά της με όλη αυτή τη δημοσιότητα σημειώνοντας ότι προσπαθεί να τα αφήσει να έχουν όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική παιδική ηλικία παρά το ενδιαφέρον του κοινού για τη ζωή τους. «Νομίζω ότι μεγάλωσαν βλέποντας τις κάμερες. Βγαίναμε έξω και υπήρχαν παπαράτσι, οπότε δεν είναι κάτι που δεν αναγνωρίζουν. “Αλλά ο [North] είναι πραγματικά φωνητικός. Θα τους λέει όταν δεν τους θέλει κοντά και θα την αφήσει ήσυχη και θα σταματήσει, και μου αρέσει που χρησιμοποιούν τις μικρές φωνές τους”.

Αναφέρθηκε ακόμη και στην προσωπική της ζωή, στο αν θέλει ξανά να ερωτευθεί: “Σίγουρα θα πάρω τον χρόνο μου και νομίζω ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες, ειδικά όταν έχεις παιδιά, για να προσέχεις τους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σου”, είπε η Kim. «Θέλω να κοιτάξω όλα όσα έκανα λάθος και να προσπαθήσω να μην κάνω τα ίδια λάθη πριν αφιερώσω πραγματικά το χρόνο μου, νομίζω ότι απλά πρέπει να είναι διαφορετικά για μένα… “.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet