Μετά από χρόνια εικασιών, στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι «The Kardashians», η μικρότερη από τις αδερφές της διάσημης οικογένειας Kylie Jenner παραδέχτηκε ότι πρόσθεσε εμφύτευμα στήθους πριν μείνει έγκυος στην πρώτη της κόρη. Και ότι τώρα το έχει μετανιώσει:
«Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι μετανιώνω που το έκανα»: με ​​αυτά τα λόγια, η 26χρονη Kylie Jenner παραδέχεται για πρώτη φορά ότι έχει φτιάξει το στήθος της, μετά από χρόνια εικασιών και αρνήσεις της. Η ομολογία μάλιστα έγινε στην καλύτερή της φίλη Στάση Καρανικολάου. «Συμβουλεύω όποιον σκέφτεται να κάνει επέμβαση στο στήθος να περιμένει τα παιδιά», εξομολογήθηκε η μικρότερη από τις αδερφές της οικογένειας Kardashina-Jenner. Η ίδια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στήθους σε ηλικία 19 ετών, πριν μείνει έγκυος στην πρώτη της κόρη, Stormi, η οποία είναι σήμερα 5 ετών.

«Έκανα το στήθος μου περίπου έξι μήνες πριν μείνω έγκυος στη Stormi, χωρίς να σκεφτώ ποτέ ότι ήθελα να κάνω ένα παιδί στα 20 μου. Όταν έμεινα έγκυος, το στήθος μου ήταν ακόμα σε καλή κατάσταση». Και πρόσθεσε: «Είχα όμορφο στήθος, φυσικό, απλά υπέροχο, σε τέλειο μέγεθος, τέλεια όλα και τώρα εύχομαι μην είχα κάνει τίποτα».

Τώρα μάλιστα που είναι μητέρα – της Stormi, 5 ετών, και του Aire, 1-, η Kylie Jenner παραδέχτηκε επίσης ότι θα ήταν την πλήγωνε αν η κόρη της ακολουθούσε το παράδειγμά της και ήθελε να κάνει πλαστική στα 19 της.

Kylie Jenner


Η αισθητική χειρουργική και τα πρότυπα ομορφιάς ήταν το κύριο θέμα ολόκληρης της τελευταίας σεζόν του σόου, κατά την οποία η Kylie Jenner θέλησε να καταρρίψει την άποψη που τη θέλει να είναι εντελώς ανασφαλής με την εμφάνισή της. “Θυμάμαι ότι ήμουν πάντα το κοριτσάκι με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο δωμάτιο. Πάντα αγαπούσα τον εαυτό μου, εξακολουθώ να τον αγαπώ”, είπε στο προηγούμενο επεισόδιο. «Μία από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις για μένα είναι ότι ήμουν ένα ανασφαλές κοριτσάκι και έκανα τόσες επεμβάσεις για να αλλάξω το πρόσωπό μου, κάτι που είναι λάθος, απλώς έκανα fillers». Μια δήλωση που όμως η πλειοψηφία των τηλεθεατών δεν πίστεψε, τουλάχιστον αν κρίνουμε από τις πολλές ειρωνικές αναρτήσεις στα social media που ακολούθησαν το επεισόδιο.

Eκτός από την επέμβαση στο στήθος, η Jenner παραδέχτηκε επίσης στο ίδιο επεισόδιο ότι είχε κάνει πάρα πολύ ρετούς σε πολλές φωτογραφίες στο παρελθόν, αλλά ότι είχε σταματήσει πια να το κάνει. «Αισθάνομαι ότι έχουμε τεράστια επιρροή. Και τι κάνουμε με αυτή τη δύναμη;» είπε όταν συζητούσε για τα πρότυπα ομορφιάς με τις αδερφές της. “Βλέπω τόσα πολλά κορίτσια στο Διαδίκτυο να επεξεργάζονται πλήρως τις φωτογραφίες τους. Έχω περάσει κι εγώ αυτή τη φάση. Νιώθω όμως, ότι είμαι σε καλύτερη φάση τώρα. Κι αυτοί οι προβληματισμοί ωστόσο έχουν επίσης διχάσει τους θεατές και λάτρεις της σειράς: πολλοί την κατηγορούν οτι μιλάει για τα πρότυπα ομορφιάς μόνο και μόνο για να ακολουθεί τα trends.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet