Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε βραβείο για την επιτυχημένη παρουσία του στο TikTok!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωθυπουργός βραβεύτηκε με την ειδική τιμητική διάκριση Ermis White από τα Ermis Awards, τον πιο σημαντικό διαγωνισμό για τη δημιουργικότητα στην επικοινωνία στην Ελλάδα.

«Πίσω από αυτή την καμπάνια είναι ένας πρωταγωνιστής ο οποίος ενώ παίρνει πάρα πολύ σοβαρά τη δουλειά του, δεν φοβήθηκε καθόλου να τσαλακωθεί και να δείξει στον κόσμο αυτό που ζούμε εμείς καθημερινά στο γραφείο», τόνισε η διευθύντρια Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού, Κύρα Κάπη, η οποία παράλαβε το βραβείο εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το βραβείο απένειμε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος και πρόεδρος της DDB, Μανόλης Παπαπολύζος, ο οποίος κατά την βράβευση σημείωσε: «Είναι πολύ σημαντική διάκριση και απονέμεται σε εκείνον που το 2023 βρήκε τον καλύτερο τρόπο να χρησιμοποιήσει σωστά και αποδοτικά αυτό το νέο σχετικά μέσο που λέγεται ΤikTok. Απονέμεται σε εκείνον που κατάφερε να χτίσει στο ΤikTok την πιο επιτυχημένη καμπάνια με οργανική απήχηση του 2023. Η καμπάνια που συγκέντρωσε περισσότερο από 2 εκατομμύρια likes και 42 εκατομμύρια views! Μια καμπάνια που αποτελεί πια case study στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ δέχτηκε συγχαρητήρια ακόμα και από τους ίδιους τους ιδρυτές του TikTok».

Διαβάστε επίσης

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Σε αυτό το νησί αγόρασαν οικόπεδο 12 στρεμμάτων!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet