Ένα μυστήριο καλύπτει τη σχέση των δύο καθώς οι φήμες περί απιστίας από τη μεριά του Machine Gun Kelly και χωρισμού. Μάλιστα η Meghan Fox έβγαλε το δακτυλίδι αρραβώνων της και διέγραψε τη σελίδα της στο Instagram.

Kι ενώ φουντώνουν οι φήμες περί χωρισμού γύρω από το αρραβωνιασμένο ζευγάρι, μια πηγή λέει στο ET ότι «διαπληκτίστηκαν έντονα πριν από την εμφάνισή του στην εκδήλωση του Sports Illustrated το Σάββατο το βράδυ».

Άλλη πηγή πάλι αναφέρει στο People πως: «Δεν έχουν ακυρώσει επίσημα τον αρραβώνα τους, αλλά η Meghan έβγαλε το δαχτυλίδι της. Είχαν προβλήματα στο παρελθόν, αλλά τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρά αυτή τη φορά».

«Η Meghan και ο Machine Gun Kelly έχουν μια παθιασμένη σχέση γεμάτη με πολλά έντονα συναισθήματα, τόσο καλά όσο και κακά, αλλά μετά από αυτόν τον καυγά, η Meghan ήταν πολύ αναστατωμένη», λέει η πηγή. «Αρχικά επρόκειτο να έρθει με τον Machine Gun Kelly στην εκδήλωση και είχε σχεδιάσει ολόκληρο outfit, αλλά την τελευταία στιγμή έκανε πίσω».

Η ίδια πηγή αναφέρει στο People πως ο Machine Gun Kelly δεν ήταν στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση για να εμφανιστεί.

«Ο Machine Gun Kelly δεν ήταν στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση για να εμφανιστεί μετά από αυτό. Δεν ήταν ο εαυτός του και η μπάντα του πήρε στην πλάτη της την παράσταση. Δεν ήταν μια συνηθισμένη εμφάνιση του Machine Gun Kelly ή αυτό που περιμένει ο κόσμος από αυτόν. Το μικρόφωνό του παρουσίασε πρόβλημα ενώ ερμήνευε το ‘Bloody Valentine’ και έδειχνε ενοχλημένος πριν έρθει κάποιος να το αντικαταστήσει».

Μάλιστα μετά την εμφάνισή του ο Machine Gun Kelly έφυγε μόνος του. «Συνήθως μετά από μια συναυλία, είναι σύνηθες για τον Machine Gun Kelly και τη Meghan να βγαίνουν μαζί με το συγκρότημα, αλλά το βράδυ του Σαββάτου, ήταν μόνος του»

Υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Machine Gun Kelly απάτησε την Meghan Fox με την κιθαρίστα του συγκροτήματος Sophie Lloyd.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet