Ένας χαμός έχει γίνει με τον Leonardo Di Caprio ο οποίος εθεάθη με 19χρονο μοντέλο που προφανώς δεν είχε γεννηθεί καν όταν γυρίστηκε ο Τιτανικός. Τους 2 τους χωρίζουν 30 χρόνια γεγονός που δεν φαίνεται να επηρεάζει τον ηθοποιό.

Η γνωστή δημοσιογράφος και σχολιαστής Megyn Kelly κατακεραύνωσε τον ηθοποιό λέγοντας πως «βγαίνει με μια έφηβη». Η πρώην παρουσιάστρια του Fox News που είναι γνωστή για τις συντηρητικές της απόψεις, επέκρινε τον Di Caprio για τις επιλογές του στις γυναίκες καθώς ανέκαθεν έβγαινε με πολύ νεότερες από αυτόν όμως τώρα ίσως το παράκανε. Το 19χρονο μοντέλο Eden Polani δεν είναι καν στο ηλικιακό όριο που επιτρέπεται να καταναλώσει αλκοόλ (στην Αμερική είναι τα 21 χρόνια).

Σε video που δημοσιεύτηκε στα social media της εκπομπής της ακούγεται να λέει: «Βγαίνει τώρα με μια έφηβη, κυριολεκτικά μια έφηβη Θα συνεχίσει να π@@ εφήβους για το υπόλοιπο της ζωής του. Είναι στις ειδήσεις κάθε εβδομάδα για το γεγονός ότι δεν βγαίνει με κανέναν μετά τα 25 του χρόνια. Αν το κάνει, αυτό γίνεται είδηση… Και τώρα βγήκε με μια έφηβη! Γερνάει χειρότερα από τη Μαντόνα. Είναι τόσο πρησμένος. Θα μπορούσες να πεις ότι αυτός ο τύπος γλέντησε λίγο παραπάνω» ».

Φυσικά η σχέση τους δεν έμεινε ασχολίαστη και από το Twitter:

«Η κοπέλα του Di Caprio είναι τόσο νέα που πιθανότατα μελέτησε την ταινία του «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο σχολείο».

«Είναι τόσο μικρή που η εκπαίδευση της διακόπηκε από τον Covid».

«Δεν είχε γεννηθεί όταν κυκλοφόρησε ο Τιτανικός το 1997».

«Ο Λεό ανησυχεί για την κλιματική αλλαγή επειδή θέλει να αφήσει έναν καλύτερο κόσμο για τις φιλενάδες του»!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet