Κατέθεσε στο δικαστήριο η σύμβουλος ψυχικής υγείας  Ελένη Μυλωνοπούλου που παρακολουθούσε την άτυχη Καρολάιν.

Η μάρτυρας χαρακτήρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο «χειριστικό άνθρωπο που ήλεγχε απολύτως την Καρολάιν» και αποκάλυψε ότι η 20χρονη της είχε πει ότι ήθελε να φύγει από το σπίτι με το μωρό.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως, ελεγκτική. Η ίδια πολλές φορές  δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές. Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου» είπε στην κατάθεσή της η ψυχολόγος και συνέχισε:

«Οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεφτίζονταν στο χαμόγελό της». 

Μεταξύ άλλων η Ελένη Μυλωνοπούλου τόνισε πώς ήταν σίγουρη από την αρχή ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν εκείνος που σκότωσε την νεαρή κοπέλα. «Η Καρολάιν κοιμόταν. Τη σκότωσε στον ύπνο της. Την είχε στα χέρια του. Ψυχορραγούσε στα χέρια του. Την ένιωθε και τη δολοφόνησε. Είχε κακοποιητική συμπεριφορά και στο παιδί που τοποθέτησε δίπλα στο νεκρό σώμα της μάνας. Δεν σέβεται το θάνατο. Δεν σέβεται το πτώμα. Το μωρό έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μάνα. Το κακοποιεί βάζοντας το δίπλα στο άψυχο σώμα της μαμάς του» είπε η μάρτυρας σκιαγραφώντας τον χαρακτήρα του 34χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος την άκουγε με προσοχή κρατώντας συνεχώς σημειώσεις.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά την προηγούμενη συνεδρίαση εμφανίστηκε απόλυτα ψύχραιμος και απηύθυνε διαρκώς ερωτήσεις στους μάρτυρες. Δεν αρνήθηκε ότι σκότωσε τη σύζυγό του και επέμεινε ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

«Ποτέ δεν είχα σκοπό να βλάψω τη σύζυγό μου. Την αγαπούσα και την αγαπώ. Αυτό δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει ποτέ από τη μέρα που τη γνώρισα. Δεν υπήρχε προμελέτη, κανένα όφελος ή κέρδος για εμένα από αυτή την πράξη» φαίνεται πώς είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet