Ξέρετε ποια άλλη βγήκε κερδισμένη από τη δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard, πέρα από αυτούς τους δύο; Η Camille Vasquez, η δικηγόρος του ηθοποιού, που το TikTok λάτρεψε. Μέχρι και σχέση με τον Depp θεωρούσαν πως έχει, ή για την ακρίβεια, θα ήθελαν πολύ να συμβεί.

Η Camille Vasquez είχε μια πολύ δυναμική παρουσία στο δικαστήριο, ήταν to the point σε όλα και δεν άφησε ούτε μια στιγμή να πάρει ανάσα η αντίπαλη πλευρά. Η νίκη του Johnny Depp επισφράγισε αυτή την επιτυχία, γι’αυτό και η δικηγόρος έχει κατακλυστεί από προτάσεις στο Χόλιγουντ, καθώς ένας κανονικός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ ανταγωνιζόμενων δικηγορικών γραφείων που τη διεκδικούν.

Οι πόρτες έχουν ανοίξει διάπλατα για εκείνη και το μόνο που μένει είναι ποια θα επιλέξει εκείνη. «Οι ατζέντηδες ταλέντων περιτριγυρίζουν την Camille επειδή αναγνωρίζουν ότι είναι ο μονόκερος – μια έξυπνη, ισορροπημένη δικηγόρος της οποίας η εντυπωσιακή στάση κατά τη διάρκεια της δίκης την ανέβασε σε ένα σπάνιο επίπεδο προβολής», είπε μια πηγή στη New York Post και πρόσθεσε: «Και το γεγονός ότι είναι έγχρωμη γυναίκα είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα».

Η Vasquez και οι συνάδελφοί της έπεισαν επιτυχώς το δικαστήριο ότι η Heard δυσφήμησε τον Depp για τις τρεις κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί εναντίον της ηθοποιού, επειδή έγραψε σε ένα άρθρο της Washington Post, το 2018, ότι ήταν «ένα δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπούσε την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».

Διαβάστε τη συνέχεια στο nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet