Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στο Mega καλημέρα η Νατάσα Θεοδωρίδου με αφορμή την πρεμιέρα της στην Ακτή Πειραιώς στις 21 Οκτωβρίου. Μεταξύ άλλων μίλησε για τις κόρες της, τους πρώην συντρόφους της αλλά και τις πλαστικές!

«Η κόρη μου είναι 28 χρονών. Έκανε έκθεση ζωγραφικής στη Μύκονο κι εκεί συναντήθηκα με τον πρώην σύζυγό μου. Με τον πατέρα της ήμασταν οι πιο ευτυχισμένοι γονείς. Κρατάω καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους μου, γιατί όχι; Αν υπάρχει ένα φως επικοινωνίας, ναι. Πολιτισμός. Και με τον Ανδρέα Φουστάνο εννοείται. Έχουμε το ίδιο καλή σχέση, είμαστε φίλοι, δύο πολιτισμένοι άνθρωποι που επικοινωνούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις κόρες της οι οποίες πάντα της συστήνουν τους συντρόφους τους γιατί θέλουν να ξέρουν τη γνώμη της. «Οι κόρες μου μού γνωρίζουν τους έρωτές τους. Αν είναι καλά παιδιά, τα πάμε καλά. Αν δεν είναι ευτυχισμένες, παίρνω το νόμο στα χέρια μου».

Τέλος, αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις και όπως είπε χαρακτηριστικά της χρεώνουν το γεγονός ότι ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα Φουστάνο:

«Επειδή παντρεύτηκα κάποτε τον Ανδρέα, θέλουν να πιστεύουν ότι κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πολλές ώρες της ζωής μου. Κάθε μέρα, δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Μέχρι ένα σημείο, το κατανοώ ως ανοησία. Οι ανοησίες δεν με πειράζουν. Αν κάποιος με βλέπει και θεωρεί τη φυσική μου ωριμότητα ως μια άλλη, δεν μπορώ να του εξηγήσω εγώ τα αυτονόητα και δεν με αφορά κιόλας. Θεωρώ ότι είναι ανόητος», εξηγεί.

Τέλος, τόνισε: «Το σχόλιο όταν είναι κακοπροαίρετο, δεν με αφορά καθόλου, το σβήνω και το μπλοκάρω. Αφού δεν σου αρέσει που με βλέπεις, σε βοηθάω εγώ μια ώρα αρχύτερα».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!