Όπως είναι πλέον γνωστό η πιο πολυσυζητημένη συνεργασία στη νυχτερινή Αθήνα τινάχτηκε στον αέρα! Το σχήμα Μαζωνάκης- Σχοινάς διαλύθηκε οριστικά και τα εξώδικα πάνε κι έρχονται! Μετά την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα, το νυχτερινό κέντρο απάντησε με εξώδικο στον ίδιο αλλά και στη γυναίκα του Καίτη Γαρμπή και τους ζητά 60.000€.

Σχετικά με την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά ο δικηγόρος του νυχτερινού κέντρου ανέφερε: «Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί».

Ενώ για το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κυρία Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

«Στο πλευρό μου θα δείτε εμένα»

Οι πρώτες δηλώσει του Γιώργου Μαζωνάκη μετά τη γνωστοποίηση της διάλυσης της συνεργασίας ήταν: «Στο πλευρό μου θα δείτε εμένα» ενώ δεν ήθελε να σχολιάσει τα εξώδικα. Μάλιστα το νυχτερινό κέντρο έστειλε κι άλλο εξώδικο στο οποίο κατηγορεί τον Σχοινά για νέα συνεργασία!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!