Ζωντανά και με αλεξίσφαιρο γιλέκο εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Πόπη Τσαπανίδου ο Σωτήρης Δανέζης προκειμένου να μεταδώσει τις εξελίξεις από τον αισχρό πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο πολεμικός ανταποκριτής αφού έδωσε το ρεπορτάζ από την πρώτη γραμμή της εμπόλεμης ζώνης, ενημέρωσε ότι στο σημείο βρίσκονται χωρίς τον οδηγό τους, ο οποίος αμέσως μόλις άκουσε ότι ρωσικά στρατεύματα βρίσκονται περίπου 20 λεπτά μακριά τους, τους εγκατέλειψε, καθώς ήθελε να βρίσκεται με την οικογένεια του.

Το λόγο πήρε η παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου η οποία του είπε: «Θέλω να σου απευθυνθώ προσωπικά. Είναι εντυπωσιακό που είσαι τόσο ψύχραιμος σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Ο θάνατος είναι εκεί γύρω και μένεις εκεί παρά το γεγονός ότι όλοι φεύγουν» με το Σωτήρη Δανέζη να απαντάει: «είναι μια επιλογή όταν κάνεις αυτή τη δουλειά και είναι συνειδητή εξ’ αρχής. Είναι η επιλογή να πηγαίνεις αντίθετα με το ρεύμα των αυτοκινήτων. Αν έχω μια εικόνα να θυμάμαι από τα όσα χρόνια καλύπτω πολέμους ή κρίσεις σε όλο τον κόσμο είναι ότι το δικό μας αυτοκίνητο πήγαινε πάντα αντίθετα απ’ όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα».

«Μπορεί να πιστεύει κανείς ότι εμείς δεν φοβόμαστε ή δεν έχουμε οικογένειες για τις οποίες νοιαζόμαστε ή δεν έχουμε δικούς μας ανθρώπους που νοιάζονται για μας. Όλοι φοβόμαστε και όλοι φοβόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Μερικοί από εμάς παλεύουμε με τον φόβο μας κάθε μέρα και κάθε ώρα ειδικά όταν κάνεις αυτή τη δουλειά» συμπλήρωσε. Δείτε το συγκινητικό απόσπασμα εδώ.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!