Τρία 24ώρα πριν τον γάμο του ο Πάνος Μουζουράκης ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι του στο Youtube μέσα από το οποίο ζητάει από τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους να μην ασχοληθούν άλλο με το γάμο του.

Στο βίντεο Πάνος Μουζουράκης δεν διαβάζει κάποιο κείμενο, αλλά παίζει με τις στίχους και δημιουργεί ένα ομολογουμένως χιουμοριστικό ποίημα με ομοιοκαταληξία και έξυπνες ατάκες. Ο τίτλος του βίντεο είναι Υπομνημονεύματα και μπορείς να το δεις εδώ:

«Μα πλησιάζει ο γάμος και δεν θα ήθελα να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και την μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα. Το φύλο φτερό το κάνατε στις ειδήσεις, θα δίνουν για τον γάμο τρεις giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ να μείνει εδώ αν και με τιμάει, να θεωρείται ο γάμος θέμα που πουλάει. Μα είναι προσωπική στιγμή… Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς που μία χάρη θα ήθελα να ζητήσω, μακριά από τα ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω».

«Πολύ θα είναι το άγχος και θα είναι παραπάνω, αν θα πρέπει να αρνηθώ μια δήλωση να σας κάνω. Ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά από τον φακό σας, έχω τους δικούς μου δαίμονες, δεν θέλω τους δικούς σας…. Κατανοώ ότι είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή. Δεν ήταν υπονοούμενο, ήταν υπομνημόνευμα. Κι αν παρερμηνευτώ, συγγνώμη θα ζητήσω»,

Στο τέλος μάλιστα φροντίζει να διορθώσει και το ρεπορτάζ λέγοντας: «Γράφτηκε ότι οι κουμπάροι θα είναι έξι στον αριθμό, ενώ η αλήθεια είναι ότι θα είναι πέντε. Βέβαια σκέφτηκα για πέμπτο κουμπάρο να πω τον πατέρα Αντώνιο κι αν δεν δεχόταν αυτός θα έλεγα τον…, μα στον έναν φόρτωσαν σκάνδαλα και τραβά μεγάλο ζόρι κι ο άλλος προετοιμάζεται πυρετωδώς για το “Fame Story”».

Τι αναφέρθηκε στο Happy day για τις δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως «έχουμε μάθει για τον γάμο τα πάντα και τα έχουμε μάθει από ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τέτοιο θέμα».

Με τη σειρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε: «Και show what; Παντρεύεται ο Μουζουράκης και γίνεται ολόκληρο θέμα. Έτσι όπως το θέτει ο ίδιος, πραγματικά σκέφτεται ο άλλος ότι δεν θα πρέπει να στείλει κανείς κάμερα. Ούτε ο star του Hollywood να ήταν. Καταλαβαίνω την προσπάθειά του. Προς τους δημοσιογράφους τουλάχιστον, το συγκεκριμένο βίντεο το βρίσκω πάρα πολύ προσβλητικό. Λέει ντροπή το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες και για το ξεδιάντροποι, υπάρχουν σημεία πολύ απαξιωτικά».

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμπλήρωσε: «Ο ρόλος μας είναι να πάμε να καλύψουμε τη χαρά του άλλου. Αν ο άλλος σου λέει ότι είσαι ανεπιθύμητος, ξεδιάντροπος και έχεις τον στόλο σου».

Αλλά και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αναφέρθηκαν στο θέμα με τη Φαίη να λέει: «Αν έπαιρνε δέκα τηλέφωνα και το ζητούσε, εύχομαι και νομίζω ότι όλοι θα το είχαν σεβαστεί και κανένας δεν θα έστελνε. Αν κάποιος σου έστελνε και σου έλεγε ότι δεν θέλω να το καλύψεις, θα έστελνες κάμερα; Άρα, εγώ πραγματικά είμαι σε ροζ συννεφάκι. Εγώ δεν θα το έκανα. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που λέει ότι δεν θέλω κάμερα να στείλω κάμερα και την άλλη ημέρα να το παίξω» και πρόσθεσε:

«Εγώ παιδιά δεν μπορώ να το κάνω και να το υποστηρίξω, λυπάμαι. Πάνο μου δεν θα στείλω, όχι επειδή είσαι εσύ, αλλά δεν θα το έκανα σε κανένα. Μπορείς μετά να έρθεις εδώ και να δώσεις συνέντευξη. Στην ζωή τα πράγματα δεν είναι μόνο της στιγμής και πολλές φορές όταν κάποιον τον σέβεσαι, έρχεται η στιγμή που στο επιστρέφει λίγο καθυστερημένα, αλλά επιστρέφεται. Έτσι χτίζονται οι σχέσεις σε μία Ελλάδα που είμαστε 100 άτομα μόνο»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet