Τελεία δεν λέει να μπει στο πολύκροτο διαζύγιο της Έλενας Χριστοπούλου και του Πάνου Καλλίτση.

Για ψέματα σε βαθμό κακουργηματικής απάτης παραπέμπονται η γνωστή booker και manager  Έλενα Χριστοπούλου και οι παρουσιάστριες Μαρία Ηλιάκη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μια φίλη και η μητέρα της booker!

Χριστοπούλου- Καλλίτσης: 3 Παρουσιάστριες στο εδώλιο

Η μητέρα της κας Χριστοπούλου κατέθεσε ένορκα ότι ένα ποσό 50.000€, κοσμήματα της κόρης της, 15 χρυσές λίρες, ρούχα κι ένα laptop βρίσκονταν σε θυρίδα της Eurobank. Στο 18σέλιδο βούλευμα της εισαγγελέως, όμως, αναφέρεται πως τα όσα κατέθεσε η κα Χριστίνα Χριστοπούλου «είναι ψευδή και τα όσα κατέθεσε της τα μετέφερε η κόρη της με σκοπό να επιβεβαιώσει τους ψευδείς αγωγικούς της ισχυρισμούς με τα κοσμήματα και τα χρήματα που ισχυρίζεται ότι κατακρατεί ο εγκαλών από την ίδια».

Η κα Χριστοπούλου για να ενισχύσει την αλήθεια αλλά και το δίκαιο του αιτήματός της προσκόμισε κι άλλες ένορκες βεβαιώσεις από τις 4 συγκατηγορούμενές της. Η φίλη τής booker, για παράδειγμα, κατέθεσε επιπλέον για 4 χρυσές καδένες, δύο χρυσά δακτυλίδια Bulgari και ανέβασε το ποσό που χρωστούσε ο γνωστός κομμωτής στην πρώην σύζυγό του στα 100.000.

Σε ότι αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η εισαγγελέας αποδομεί την κατάθεσή της λέγοντας πως η κατηγορούμενη δεν είχε άμεση αντίληψη των πραγματικών περιστατικών, και τα όσα κατέθεσε, της τα μετέφερε η πρώτη κατηγορούμενη προκειμένου να συνταχθεί η υπό κρίση ένορκη βεβαίωση και να προσκομισθεί στη δίκη».

Χριστοπούλου- Καλλίτσης: 3 Παρουσιάστριες στο εδώλιο

Τέλος, η Μαρία Ηλιάκη έκανε ακριβώς ότι και οι προηγούμενες συγκατηγορούμενές της και όπως αναφέρει το βούλευμα: «η κατάθεσή της είναι ψευδής καθώς περιέχει γεγονότα που ουδέποτε έλαβαν χώρα ενώπιόν της, αλλά της τα μετέφερε και την έπεισε να τα καταθέσει ως άνω η πρώτη κατηγορούμενη[…]». Σύμφωνα με διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, η Μαρία Ηλιάκη έχει αποστασιοποιηθεί από τη φίλη της Έλενα Χριστοπούλου και κινείται νομικά με δικό της δικηγόρο.

Χριστοπούλου- Καλλίτσης: 3 Παρουσιάστριες στο εδώλιο

Εμείς περιμένουμε με αγωνία την έκβαση του πολύκροτου διαζυγίου!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!