Τελεία δεν λέει να μπει στο πολύκροτο διαζύγιο της Έλενας Χριστοπούλου και του Πάνου Καλλίτση.

Για ψέματα σε βαθμό κακουργηματικής απάτης παραπέμπονται η γνωστή booker και manager  Έλενα Χριστοπούλου και οι παρουσιάστριες Μαρία Ηλιάκη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μια φίλη και η μητέρα της booker!

χριστοπούλου

Η μητέρα της κας Χριστοπούλου κατέθεσε ένορκα ότι ένα ποσό 50.000€, κοσμήματα της κόρης της, 15 χρυσές λίρες, ρούχα κι ένα laptop βρίσκονταν σε θυρίδα της Eurobank. Στο 18σέλιδο βούλευμα της εισαγγελέως, όμως, αναφέρεται πως τα όσα κατέθεσε η κα Χριστίνα Χριστοπούλου «είναι ψευδή και τα όσα κατέθεσε της τα μετέφερε η κόρη της με σκοπό να επιβεβαιώσει τους ψευδείς αγωγικούς της ισχυρισμούς με τα κοσμήματα και τα χρήματα που ισχυρίζεται ότι κατακρατεί ο εγκαλών από την ίδια».

Η κα Χριστοπούλου για να ενισχύσει την αλήθεια αλλά και το δίκαιο του αιτήματός της προσκόμισε κι άλλες ένορκες βεβαιώσεις από τις 4 συγκατηγορούμενές της. Η φίλη τής booker, για παράδειγμα, κατέθεσε επιπλέον για 4 χρυσές καδένες, δύο χρυσά δακτυλίδια Bulgari και ανέβασε το ποσό που χρωστούσε ο γνωστός κομμωτής στην πρώην σύζυγό του στα 100.000.

Σε ότι αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η εισαγγελέας αποδομεί την κατάθεσή της λέγοντας πως η κατηγορούμενη δεν είχε άμεση αντίληψη των πραγματικών περιστατικών, και τα όσα κατέθεσε, της τα μετέφερε η πρώτη κατηγορούμενη προκειμένου να συνταχθεί η υπό κρίση ένορκη βεβαίωση και να προσκομισθεί στη δίκη».

χριστοπούλου

Τέλος, η Μαρία Ηλιάκη έκανε ακριβώς ότι και οι προηγούμενες συγκατηγορούμενές της και όπως αναφέρει το βούλευμα: «η κατάθεσή της είναι ψευδής καθώς περιέχει γεγονότα που ουδέποτε έλαβαν χώρα ενώπιόν της, αλλά της τα μετέφερε και την έπεισε να τα καταθέσει ως άνω η πρώτη κατηγορούμενη[…]». Σύμφωνα με διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, η Μαρία Ηλιάκη έχει αποστασιοποιηθεί από τη φίλη της Έλενα Χριστοπούλου και κινείται νομικά με δικό της δικηγόρο.

χριστοπούλου

Εμείς περιμένουμε με αγωνία την έκβαση του πολύκροτου διαζυγίου!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet