Η Πέγκυ Ζήνα το βράδυ της Πέμπτης (20/5) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της “Ανοιχτά” όπου μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της και τις σημαντικές συνεργασίες που έχει κάνει.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα της, ο οποίος την στιγμάτισε καθώς ήταν μόνο 15 ετών όταν τον έχασε και αποκάλυψε πώς ήταν μοιραίο να ψάξει έναν “μπαμπά”, τον οποίο βρήκε στο πρόσωπο του Γιώργου Λύρα που εκτός από σύζυγός της είναι και μάνατζερ της. Οι δυο τους έχουν μια κοινή πορεία 26 χρόνων και έχουν αποκτήσει την κόρη τους Ηλέκτρα.

«Μπορεί να μην ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα, αν δεν υπήρχε ο Γιώργος στη ζωή μου. Εκείνος ήθελε να πετύχω, περισσότερο κι από εμένα την ίδια. Εγώ ακόμα θα άνοιγα πρόγραμμα, δεν μπορώ να διεκδικώ πράγματα για εμένα. Δεν θα μπορούσε ο δικός μου ο χαρακτήρας να επικρατήσει στον χώρο, είναι αδιανόητος ο ανταγωνισμός. Έχω βιώσει απίστευτο ανταγωνισμό από άντρες κυρίως, γιατί με γυναίκες δεν έχω βρεθεί» είπε η Πέγκυ Ζήνα και συνέχισε:

«Μέναμε μαζί και για 3-4 χρόνια δεν ασχολούνταν καθόλου μαζί μου. Και κάποια στιγμή, κοντά στα 4 χρόνια, μου είπε πως δεν το έχω και πως πρέπει να τελειώσει αυτό το “να μην ασχοληθεί μαζί μου για να μη λένε ότι τη βοήθησε ο σύντροφός της”. Σιγά σιγά, άρχισαν να έρχονται όλα πιο ομαλά στην καριέρα μου. Σαν μάνατζερ ο Γιώργος δεν είναι εύκολος, είναι πολύ αυστηρός. Ο μόνος λόγος για να τσακωθούμε, είναι η δουλειά»

«Στην ηλικία των 15 έχασα τον μπαμπά μου και ζούσα με τον φόβο του θανάτου ήδη από τα 12 μου, που αρρώστησε. Ήταν μοιραίο ότι θα ψάξω έναν “μπαμπά” στο μέλλον. Πριν τον Λύρα δεν είχα άλλο δεσμό, είχα μόνο 2-3 φλερτ. Ήταν ο πρώτος μου σοβαρός δεσμός, είμαστε μαζί 26 χρόνια. Η Ηλέκτρα ήρθε στον κόσμο, όταν είχαν περάσει ήδη 15 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο. Στην αρχή της σχέσης μας, τσακωνόμασταν αρκετά. Κάποια στιγμή όμως, του είπα την ατάκα “αν θες, να χωρίσεις μόνος σου” κι έτσι αρχίσαμε να παίρνουμε στην πλάκα τα καβγαδάκια μας» κατέληξε η Πέγκυ Ζήνα για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!