Την παραπομπή της Ρούλας Πισπιρίγκου στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, αλλά και την απόπειρα ανθρωποκτονίας του παιδιού, που είχε προηγηθεί μερικούς μήνες πριν, εισηγείται στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γιώργος Νούλης.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γιώργος Νούλης εισηγείται στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών την παραπομπή της Ρούλας Πισπιρίγκου στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, αλλά και την απόπειρα ανθρωποκτονίας του παιδιού, που είχε προηγηθεί μερικούς μήνες πριν.

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας αφορά στο ιατρικό περιστατικό που αντιμετώπισε η Τζωρτζίνα, τον Απρίλη του 2021, ενώ νοσηλευόταν στο «Καραμανδάνειο», όπου χωρίς παθολογικά ευρήματα εκδήλωσε καρδιακή ανακοπή. Οι δικαστικές αρχές αποδίδουν την ανακοπή από εξωτερική παρέμβαση και συγκεκριμένα από τη μητέρα της, η οποία φέρεται -κατά τη δικογραφία- να μην πέτυχε τότε τον θανατηφόρο σκοπό της χάρη στην παρέμβαση των γιατρών. Το κοριτσάκι, μετά από αυτό είχε υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Τον τελικό λόγο θα έχει το συμβούλιο, το οποίο θα αποφανθεί με βούλευμά του.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η ανάκριση και για τον θάνατο των δύο άλλων παιδιών, όπου σύντομα θα κληθεί να απολογηθεί η Πισπιρίγκου μετά την νέα δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet