Κατηγορούμενη για τη δολοφονία και των τριών παιδιών της είναι πλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας.

Έπειτα από ενδελεχείς έρευνες που κράτησαν αρκετούς μήνες νέα ιατροδικαστικά δεδομένα που προέκυψαν, οι εισαγγελείς που είχαν την ευθύνη της αξιολόγησης όλων των καινούργιων στοιχείων, προχώρησαν σε νέα δίωξη εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονίες κατά συρροή, που αφορούν τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ιριδας.

Οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου μετά το πέρας των ερευνών προχώρησαν σε νέα δίωξη κατά της Πισπιρίγκου που πλέον κατηγορείται για τον φόνο και των 3 παιδιών της. Τα στοιχεία προέκυψαν έπειτα από την ιατροδικαστική εξέταση και την καταγραφή πορισματικής αναφοράς των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλογριά καθώς και στις μαρτυρίες νοσηλευτών και γιατρών που είχαν επαφή με τα δύο περιστατικά των μικρών κοριτσιών.

Βασικό επιβαρυντικό στοιχείο είναι το γεγονός πως η κατηγορούμενη βρισκόταν μόνη της με τα παιδιά τις ώρες των θανάτων των κοριτσιών όπως είχε συμβεί και με την 9χρονη Τζωρτζίνα. Για τη Μαλένα 3,5 ετών οι γιατροί και οι νοσηλευτές κατέθεσαν πως η κατηγορούμενη κάλεσε σε βοήθεια όταν το κοριτσάκι ήταν πλέον κρύο, αυτό σημαίνει ότι ήταν νεκρό από ώρα.

Όσων αφορά στο εξαμηνίτικο κοριτσάκι, την Ίριδα, από τη δικογραφία προκύπτει ότι υπήρξαν σημάδια αίματος στο στόμα του μωρού, γεγονός που πιστοποίησε κατά τους ιατροδικαστές και τους εισαγγελείς ότι ο θάνατος του ήταν προϊόν εγκληματικής ενέργειας. Και στη δική της περίπτωση η «μητέρα» της κάλεσε τους διασώστες πολύ ώρα μετά τον θάνατό της καθώς το βρήκαν σε νεκρική ακαμψία.

Πλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία τριών ανθρωποκτονιών από πρόθεση που αφορούν τη δολοφονία των τριών της παιδιών, αλλά και μία απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού προσπάθησε να αφαιρέσει τη ζωή από την 9χρονη Τζωρτζίνα, όταν νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο στην Πάτρα, χωρίς ωστόσο τότε να το επιτύχει, αφήνοντάς την όμως τετραπληγική και με τεράστια προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet