Η Ρούλα Πισπιρίγκου το πρωί της Δευτέρας (25/7) έφτασε στην ανακτρίτρια προκειμένου να απολογηθεί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πριν λίγες μέρες, η 33χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με μια νέα ποινική δίωξη που αφορά το διάστημα που η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Τότε, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε λίγες μέρες προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι θα πει στην απολογία της

Η 33χρονη θα επαναλάβει τα όσα είχε πει και την ημέρα της πρώτης της απολογίας, δηλαδή πως η Τζωρτζίνα παραπονιόταν για πόνους στην κοιλιά και πως αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της και εκείνη κοιτούσε το μόνιτορ του οξυμέτρου.

Επιπλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να ισχυριστεί πως μιλούσε με μία φίλη της στο τηλέφωνο και της έλεγε «ότι δεν βγάζει άκρη με το νοσοκομείο.» Ήταν η στιγμή που, όπως ισχυρίζεται, έπεσε το οξυγόνο του παιδιού.

«Όταν πήγα να φωνάξω τους γιατρούς επειδή έπεφτε το οξυγόνο  της Τζωρτζίνας, τη βλέπω να ανασηκώνεται από το κρεβάτι και να πέφτει απότομα πίσω. Αυτό θα μπορούσα να το περιγράψω ως μία προσπάθειά της να αναπνεύσει. Εγώ χτύπησα αμέσως το κουδούνι και βγήκα στο διάδρομο αναζητώντας βοήθεια από τους γιατρούς»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet