Η Rita Ora μίλησε για τις κρίσεις πανικού της αλλά και τι κάνει για να τις αντιμετωπίζει κάθε φορά.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο podcast του «Brave New World», η Rita Ora μίλησε με ειλικρίνεια για τους αγώνες της για την ψυχική υγεία ενώ αποκάλυψε ότι «έμαθε να αναγνωρίζει τα σημάδια της κρίσης πανικού, αφού βιώνει εδώ και πολλά χρόνια πολύ έντονο άγχος».

Η τραγουδίστρια τόνισε ότι συμμετέχει τακτικά σε 40λεπτες σάουνες με υπέρυθρες ακτίνες ενώ στη συνέχεια κάνει μια κρύα βουτιά ή ένα ντους. Για τις κρίσεις πανικού χρησιμοποιεί μεθόδους κινέζικης ιατρικής για να ελέγχει τα συμπτώματά καθώς και βελονισμό.

Τι δήλωσε η Rita Ora

«Έχω πολύ έντονο άγχος, αλλά νομίζω ότι όλοι στο χώρο μου έχουν, για να είμαι ειλικρινής. Πιστεύω ότι τώρα είναι πολύ ωραίο που έχει ανοίξει η συζήτηση για όλα αυτά και υπάρχουν μέρες που είναι καλύτερες από κάποιες άλλες», ανέφερε η Rita Ora.

«Έχω μάθει πλέον να αναγνωρίζω πότε “έρχεται” μία κρίση πανικού. Πριν εξακολουθούσα να αισθάνομαι ότι ήταν κάτι ξένο για μένα. Κάνω πολύ βελονισμό και απλά αναπνέω και ξαπλώνω κάπου για περίπου 20 λεπτά. Αγαπώ την κινέζικη ιατρική και προσπαθώ να ενσωματώσω πολλές διαφορετικές μεθόδους» πρόσεσε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η Rita Ora είχε μοιραστεί τους αγώνες της για την ψυχική της υγεία μέσα από τους στίχους του τρίτου της άλμπουμ «You and I» το οποίο κυκλοφόρησε το 2023, αποκαλύπτοντας ότι υποβλήθηκε σε θεραπεία αφού έχασε μέρος του εαυτού της κατά τη διάρκεια χρόνων που βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο.

Διαβάστε επίσης:

Οικογένεια Cyrus: Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάει στην οικογένεια

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet