Ο Στηβ Μιλάτος που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Big Brother, συνελήφθη από την Αστυνομία της Ρόδου για βιασμό 21χρονης Αγγλίδας.

Σύμφωνα με τον ρεπορτάζ, το περιστατικό συνέβη την Τρίτη (24/5) στη Λίνδο της Ρόδου.

Ο Στηβ Μιλάτος βρίσκεται στο νησί των ιπποτών εδώ και δυο μήνες, καθώς δουλεύει σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Λίνδου. Σε αυτό το μαγαζί φαίνεται ότι γνωρίστηκε με την 21χρονη Αγγλίδα και αφού ήπιαν κάποια ποτά, στην συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια της πρότεινε να βγουν έξω από το μαγαζί, όπου την παρέσυρε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι και προσπάθησε συνευρεθεί μαζί της ερωτικά, παρά την αντίρρηση της κοπέλας, η οποία στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό.

Ο δικηγόρος του μοντέλου μίλησε στην εκπομπή “SUPER Κατερίνα” και εξήγησε ότι όντως ό Στηβ Μιλάτος γνωρίστηκε με την κοπέλα και ήρθαν σε ερωτική επαφή, αλλά δεν έγινε κάτι παρά τη θέληση της.

Ο συνήγορος της 21χρονης Αγγλίδας εξήγησε ότι ο φαιρόμενος ως κατηγορούμενος δεν έχει παραβρεθεί ακόμα ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα για να ασκηθεί ποινική δίωξη και τόνισε ότι η εντολέας του έχει ολοκληρώσει την κατάθεσή της και έχει δοθεί εντολή για ιατροδικατική εξέσταση για να εύρεση γενετικού υλικού

Τέλος, ο Στηβ Μιλάτος έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet