Η Σοφιάννα Αβραμάκη αποχώρησε πριν λίγες από το Survivor και πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα και κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε σε δύσκολη θέση σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη. Η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις στο “Love it” υποστήριξε σχετικά με αυτό το θέμα:

«Το θεωρώ περιττό να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κάτι. Σαφώς και δεν υπάρχει. Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του. Αντίθετα με εμένα που είμαι πάρα πολύ εκδηλωτική και διαχυτική. Φεύγαμε στην ζούγκλα μέσα, αλλά δεν έχουμε φύγει ουδέποτε οι δυο μας, πάντα φεύγαμε και οι τέσσερις μαζί. Δεν έχουμε μείνει ποτέ οι δυο μας κάπου, ώστε να πω ότι υπάρχει κάποιο αποδεικτικό πλάνο» είπε η Σοφιάννα θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κάτι πονηρό ανάμεσα σε εκείνη και τον συμπαίκτη της, ενώ όσον αφορά τη Μαρία Αντωνά είχε δηλώσει:

«Μπήκα στη θέση της Μαρίας, σκέφτηκα πώς μπορεί να αισθάνεται αυτή η κοπέλα που είναι εκεί έξω που ο σύντροφός της είναι σε ένα μέρος 24 ώρες το 24ωρο με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Ήταν πάρα πολύ άσχημο»

Σοφιάννα: Μετά το Survivor συναντήθηκε με τη Μαρία Αντωνά

Όταν η Σοφιάννα έμαθε τα όσα ειπώθηκαν για τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη θέλησε να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να της τονίσει ότι ανάμεσά τους δεν συνέβη κάτι το πονηρό και ότι η σχέση τους ήταν καθαρά φιλική.

Οι δυο κοπέλες συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής και μάλιστα έβγαλαν selfie όπου τη δημοσίευσαν στο instagram και η Σοφιάννα έγραψε:

«Τελικά βάλαμε καφέ και τα είπαμε!».

Survivor

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet