Ο Tom Hanks μετά την τελευταία του εμφάνιση σε εκδήλωση, με αφορμή τη νέα ταινία του Μπαζ Λούρμαν για τη ζωή του Ελβις Πρίσλεϊ, στην οποία υποδύεται τον μάνατζερ του τραγουδιστή, πυροδότησε τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Tom Hanks κατά την διάρκεια της ομιλίας του δείχνει να δυσκολεύεται να κρατήσει το μικρόφωνο και σε βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου φαίνεται πως τρέμει το δεξί του χέρι.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στη Daily Mail, ο Tom Hanks να απευθύνεται στο κοινό που είχε συγκεντρωθεί σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία στις 4 Ιουνίου και το χέρι του εμφανίζει ένα ανεξήγητο τρέμουλο την ώρα που ο 65χρονος ηθοποιός μιλάει στο κοινό. Φαίνεται μάλιστα να προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση αυτή βάζοντας το άλλο του χέρι στην βάση του μικροφώνου.

https://www.youtube.com/watch?v=htUWx8dnIds

«Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο για να κάνεις μια ταινία από εδώ, στη Χρυσή Ακτή», έλεγε στο κοινό του, ενώ φαινόταν να μη μπορεί να συγκρατήσει το τρέμουλο στο χέρι του και συνέχισε: «Έχω γυρίσει ταινίες στο Μαρόκο, στο Λος Άντζελες, στη Νέα Υόρκη, στο Σιάτλ και στο Βερολίνο. Κανένα μέρος από αυτά δεν έχει αυτό που έχει η Χρυσή Ακτή, και τι είναι αυτό; Δύο λέξεις. Καμία από αυτές τις άλλες πόλεις δεν έχει Dan Murphy».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet