Λίγους μήνες μετά την πώληση των δικαιωμάτων της μουσικής που έχει βγάλει μέχρι το 2022 αντί 200 εκατομμυρίων δολαρίων, ο Τζάστιν Μπίμπερ φέρεται να είναι στο κατώφλι της απόσυρσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Radaronline, ο 29χρονος έχει πάρει την απόφαση να μπει σε mode παύσης, το οποίο θα είναι άγνωστης διάρκειας.

Τα τελευταία χρόνια φέρεται να έχει κουραστεί με τις συναυλίες και την τόση υπερπροβολή, ενώ τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς για εκείνον, την Χέιλι Μπίμπερ και, εσχάτως, τη σχέση της με την Σελίνα Γκόμεζ, έχουν συντελέσει στην απόφασή του να πάρει απόσταση από τα μουσικά δρώμενα και την παραγωγή νέου υλικού.

«Ο Τζάστιν δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό και η φήμη του τον βαραίνει πολύ» αποκάλυψε φίλος του, προσθέτοντας ότι: «Ακόμα και ο ψυχολόγος του λέει ότι αν αυτό που κάνει τον κάνει δυστυχισμένο, θα πρέπει να πάρει τη δύσκολη απόφαση να το αφήσει στην άκρη».

Ο Μπίμπερ κατάλαβε ότι πρέπει να αφοσιωθεί στην Χέιλι Μπίμπερ και να περάσουν χρόνο μαζί πριν έναν χρόνο, όταν ένιωσε εξουθενωμένος με την περιοδεία του και ακύρωσε αρκετά live. Καθώς παντρεύτηκαν αρκετά γρήγορα και νέοι, δεν έχουν προλάβει να χαρούν όσο θα ήθελαν, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για δύο ανθρώπους με τόσα εκατομμύρια περιουσία και με όλες τις ανέσεις.

Πηγή: Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet