Φαινόταν από το καλοκαίρι πως η σχέση της Valentina Ferragni και του Luca Vezil, περνάει κρίση. Τα πρώτα δημοσιεύματα χωρισμού δεν άργησαν να έρθουν, με τους δύο influencers να τα διαψεύδουν κατηγορηματικά. Παρόλα αυτά, καταλάβαινε κανείς πως κάτι δεν πάει καλά.

Το ζευγάρι μοιραζόταν πάρα πολύ συχνά στιγμές μαζί, είτε από την βόλτα με τον σκύλο τους, είτε από το σπίτι τους στο Μιλάνο, κάτι που είχε κοπεί απότομα τον τελευταίο καιρό, ενώ σε συνδυασμό με τις ξεχωριστές καλοκαιρινές διακοπές, ήταν κάτι παραπάνω από προφανές πως περνούσαν χρόνο μόνοι τους.

Τελικά, στα μέσα Οκτωβρίου, οι δυο τους έβγαλαν μια ανακοίνωση στο Instagram, λέγοντας πως έχουν και επίσημα τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια, πως ο πόνος είναι αβάσταχτος και να σεβαστούν όλοι τη δύσκολη στιγμή τους. Εννοείται πως όσοι τους ακολουθούν, εκατομμύρια χρήστες για την ακρίβεια, παρεξενεύτηκαν από την τροπή των πραγμάτων, αλλά εκτός αυτού, μπήκαν οι περισσότεροι στο τρυπάκι να κάθονται στην γωνία και να παρακολουθούν τις κινήσεις τους.

Κι αυτό δεν το λέμε τυχαία, καθώς ένα σχόλιο της Valentina Ferragni σε φωτογραφία του Álvaro de Juana, όχι μόνο επιβεβαίωσε κάποιες φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες, αλλά άναψε φωτιές, αφού  οι χρήστες έκριναν την influencer και επιχειρηματία, αυστηρά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet