Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, την κόρη της αλλά και για το post της με τα κουταβάκια που είχε γεννήσει η σκυλίτσα τους. Ένα post που προκάλεσε αντιδράσεις,

Η ηθοποιός την οποία παρακολουθούμε στη σειρά της ΕΡΤ “Σε ξένα χέρια” δήλωσε αρχικά: «Δεν ήταν η ώρα και η στιγμή. Συμφωνήσαμε και δεν τα βρήκαμε, και διαφωνήσαμε… Μας έχουν κάνει πρόταση, ωστόσο δεν ήταν της στιγμής. Όταν δεν το κατέχω ούτε εγώ ούτε εκείνος, είναι πράγματα που μας τρομάζουν και προσπαθούμε να τα σκεφτούμε όσο πιο σφαιρικά γίνεται», ενώ αποσαφήνισε ότι δεν αφορούσε μόνο καθημερινή εκπομπή αλλά και Σαββατοκύριακου.

Σε άλλο σημείο η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε ότι ο σύζυγός της την έχει μάθει να παίρνει ρίσκα, την έχει κάνει περισσότερο επικοινωνιακή και κοινωνική! Ακόμη, η ηθοποιός μίλησε για την κόρη της Εύα (την οποία έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη), τονίζοντας ότι σε κανένα παιδί δεν αρέσει να είναι χωρισμένοι οι γονείς του και όπως είπε: «Αποτελούμε μια μεικτή οικογένεια», αφού κι ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει παιδιά από προηγούμενη σχέση. 

«Τα παιδιά πρέπει να αποδεχτούν μια κατάσταση, και βρίσκουν αργά ή γρήγορα τη σχέση με τον κάθε άνθρωπο. Δεν πρέπει οι γονείς να νιώθουμε αυτήν την αγωνία. Την έχω περάσει κι εγώ, και ο Γιάννης προφανώς αλλά και ο Λευτέρης… Το παιδί πρέπει να έχει και τον χώρο του. Την οικογενειακή κατάσταση της κόρης μου δυστυχώς ή ευτυχώς την ξέρει όλη η Ελλάδα».

Δες το υπόλοιπο μέρος της συνέντευξης της Βάσως Λασκαράκη στο hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet