Η βρετανική Vogue αποχαιρέτησε τον επί 6 χρόνια επικεφαλής της, Edward Enninful. O απερχόμενος εκδότης είχε αναφερθεί σε ένα εξώφυλλο που δεν έχει κυκλοφορήσει ξανά.

Στο τελευταίο τεύχος, δεν ποζάρει ούτε 1, ούτε 10 αλλά 40 διάσημες γυναίκες. Ο Edward Enninful, με καταγωγή από την Γκάνα, αποχώρησε τον Ιούνιο από το «τιμόνι» του διάσημου περιοδικού μόδας. Το τελευταίο του λοιπόν, τεύχος ήθελε να είναι αφιερωμένο «εξ ολοκλήρου στις γυναίκες επειδή κανένα μεμονωμένο πρόσωπο δεν θα μπορούσε να «συμπυκνώσει τα τελευταία χρόνια για το περιοδικό».

Το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue

Ο ίδιος δεν επέλεξε απλά 40 διάσημες σταρ, αλλά γυναίκες που «έφτασαν πέρα από τη μόδα και την κουλτούρα για να αλλάξουν τον ιστό της κοινωνίας στη δεκαετία του 2020, με μικρούς και μεγάλους τρόπους και πάντα θετικούς».

Στο εξώφυλλο εμφανίζονται, μεταξύ άλλων οι Naomi Campbell, η Cindy Crawford, η Miley Cyrus, η Linda Evangelista, η Jane Fonda, η Dua Lipa, η Kate Moss και η Serena Williams. Στο κέντρο ο Edward Enninful επέλεξε να βάλει την Oprah Winfrey.

Διαβάστε επίσης:

Φοβερή αποκάλυψη για τον Brad Pitt: Ήθελε να παραιτηθεί από την ταινία «Οι Θρύλοι του Πάθους»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet