Η Wendy Williams διαγνώστηκε κι εκείνη, μετά τον Bruce Willis με μετωποκροταφική άνοια (αφασία).

Η πρώην παρουσιάστρια του «Wendy Williams Show» υποβλήθηκε σύμφωνα με το Page Six, σε μια σειρά εξετάσεων, που διέγνωσαν την κατάστασή της, αφού είχε αντιληφθεί ότι η μνήμη της δεν ήταν το ίδιο δυνατή πια και είχε αρχίσει να χάνει τα λόγια της. Οι γιατροί κατέληξαν ότι τα συμπτώματα αυτά οφείλονται σε νευροεκφυλιστικές ασθένειες.

Η μετωποκροταφική άνοια (FTD) είναι μία πάθηση, η οποία μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά, την προσωπικότητα, τη γλώσσα και την κίνηση.

Το δελτίο τύπου για την υγεία της Wendy Williams

Σε δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε η Wendy Wlliams στα μέσα ενημέρωσης, αναφέρεται: «Όπως γνωρίζουν οι θαυμαστές της, στο παρελθόν ήταν ανοιχτή στο κοινό σχετικά με τους αγώνες με τη νόσο του Graves και το λεμφοίδημα, καθώς και άλλες σημαντικές προκλήσεις που σχετίζονται με την υγεία της».

«Η λήψη μιας διάγνωσης επέτρεψε στην Wendy Williams να λάβει την ιατρική περίθαλψη που χρειάζεται. Η απόφαση να μοιραστούμε αυτά τα νέα ήταν δύσκολη και πάρθηκε μετά από προσεκτική εξέταση, όχι μόνο για να προωθήσουμε την κατανόηση και τη συμπόνια για την Wendy Williams, αλλά για να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό σχετικά με την αφασία και τη μετωποκροταφική άνοια και να υποστηρίξουμε χιλιάδες άλλους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις», ανέφερε η δήλωση.

Το δελτίο τύπου διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι της ότι η ίδια είναι «ακόμα σε θέση να κάνει πολλά πράγματα για τον εαυτό της» και έχει διατηρήσει το «σήμα κατατεθέν της που είναι το χιούμορ».

Μέχρι στιγμής, η Wendy Williams παραμένει σε ένα άγνωστο κέντρο θεραπείας και η οικογένειά της ισχυρίζεται ότι δεν μπόρεσε να την προσεγγίσει. Λαμβάνει τη φροντίδα που χρειάζεται και είναι «προστατευμένη», όπως αναφέρει η δήλωση.

Διαβάστε επίσης:

Zendaya είναι γοητευτικός ο Tom Holland;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet