Με μετωποκροταφική άνοια διαγνώστηκε πριν από κάποιους μήνες ο Bruce Willis και η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η οικογένειά του.

«Η οικογένειά μας θέλησε να ξεκινήσει εκφράζοντας τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για το απίστευτο κύμα αγάπης, υποστήριξης και υπέροχων ιστοριών που έχουμε λάβει από τότε που μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Bruce. Στο πνεύμα αυτό, θέλαμε να σας δώσουμε μια ενημέρωση σχετικά με τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο, αφού πλέον έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι βιώνει.

Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση της αφασίας του Bruce, την Άνοιξη του 2022, η κατάστασή του έχει προχωρήσει και έχουμε πλέον μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις με την επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της νόσου που αντιμετωπίζει ο Bruce. Παρόλο που αυτό είναι οδυνηρό, είναι ανακουφιστικό που επιτέλους μια σαφή διάγνωση», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η οικογένεια του Bruce Willis.

Bruce Willis

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Πρόσφατα, η πρώην σύντροφος του Bruce Willis, Maria Bravo, έδωσε το παρών σε ένα φιλανθρωπικό event και, μιλώντας στους δημοσιογράφους, αποκάλυψε πως η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού χειροτερεύει.

«Δεν είναι καλά. Μίλησα με τη σύζυγό του, Emma, και δυστυχώς η κατάστασή του χειροτερεύει όλο και περισσότερο. Του στέλνουμε πολλή ενέργεια και πολλή αγάπη», αποκάλυψε η πρώην σύντροφος του ηθοποιού.

Πηγή: Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet