Σχεδόν ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση ότι ο Bruce Willis πάσχει από αφασία, η οικογένειά του προχώρησε σε διευκρινήσεις. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media και με μια φωτογραφία του από την παραλία η σύζυγός του Emma Heming Willis ενημέρωσε τους ακόλουθούς της για τα νεότερα της υγείας του 67χρονου ηθοποιού.

«Η οικογένειά μας θέλει να σας εκφράσει τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη της για την αγάπη, την υποστήριξη και τις ιστορίες που λάβαμε όταν μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Bruce. Θέλουμε τώρα να μοιραστούμε τα νέα του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και φίλου μιας και πλέον έχουμε καλύτερη γνώση για το τι βιώνει.

Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση αφασίας του Bruce την Άνοιξη του 2022, η κατάσταση του έχει προχωρήσει και τώρα έχουμε μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις στην επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της ασθένειας που αντιμετωπίζει. Αν και αυτό είναι επώδυνο, είναι ανακουφιστικό το γεγονός ότι έχουμε επιτέλους μια ξεκάθαρη διάγνωση».

Προτρέπει επίσης τους followers της να διαβάζουν την πλήρη δήλωσή και να μάθουν περισσότερα για αυτή την ασθένεια στο bio της σελίδας της.

Το post υπογράφει και μοιράστηκε και η πρώην σύζυγος του Bruce Willis Demi Moore με την οποία έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, αλλά ο γάμος τους έληξε το 2000.

Στην πιο εκτενή ενημέρωση, η Heming συνεχίζει: «Σήμερα δεν υπάρχουν θεραπείες για την ασθένεια, μια πραγματικότητα που ελπίζουμε ότι μπορεί να αλλάξει τα επόμενα χρόνια. Καθώς η κατάσταση του Bruce εξελίσσεται, ελπίζουμε ότι η προσοχή των μέσων ενημέρωσης μπορεί να επικεντρωθεί στο να ρίξει φως σε αυτή την ασθένεια που χρειάζεται πολύ περισσότερη ευαισθητοποίηση και έρευνα».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet