Αυτό που ονειρευόμαστε όλοι όταν αγοράζουμε (ή ονειρευόμαστε) καινούριο αυτοκίνητο είναι ένα road trip, να γράφουμε χιλιόμετρα για να πάμε από τη μια παραλία στην άλλη (με τον σύντροφό μας ή την οικογένεια) και όχι να περνάμε ατελείωτες ώρες στην πρωινή κίνηση πηγαίνοντας στη δουλειά. Δείτε έναν κατάλογο με όλα όσα θα σας βοηθήσουν να περάσετε υπέροχα στις διαδρομές των διακοπών αλλά και στις παραλίες των ονείρων σας.

Πολλοί προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σαν ένα road trip, με σκοπό να χαρούν την αυτοκίνηση εξερευνώντας άγνωστες (ή όχι και τόσο άγνωστες) γωνιές της χώρας μας. Για παράδειγμα, κάνοντας έναν γύρο της Κρήτης ή ένα οδοιπορικό στη Δυτική Ελλάδα και τη Λευκάδα. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία πιθανότατα γνωρίζετε ήδη για τους υποχρεωτικούς ελέγχους σε μηχανή, ελαστικά, κτλ, που πρέπει να κάνετε στο όχημά σας πριν τις διακοπές. Είστε επίσης ενήμεροι ότι είναι χρήσιμο να έχετε μαζί σας κάποια πράγματα, όπως καλώδια μπαταρίας ή απιονισμένο νερό, για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

road trip

Αξεσουάρ και γκάτζετ για να περάσετε καλά στο road trip σας

Θα δούμε στο άρθρο αυτό τι μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο αυτοκίνητο για να περάσετε καλά, εσείς και η παρέα σας και να χαρείτε το ελληνικό καλοκαίρι. Όπως είναι ευνόητο, η λίστα με τα αξεσουάρ και γκάτζετ που ακολουθεί δεν είναι εξαντλητική, τίποτε δεν είναι πραγματικά απαραίτητο και εδώ παίζει πραγματικά καθοριστικό ρόλο η… χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ σας!

  • Καλύμματα και πατάκια: Αν υπάρχει ένα μειονέκτημα στις ελληνικές παραλίες, είναι ότι είναι… γεμάτες άμμο. Με τα κατάλληλα καλύμματα για τα καθίσματα, ένα σκαφάκι για το πορτ μπαγκάζ και πατάκια πλαστικά (όχι από μοκέτα) θα γλυτώσετε πολύ ταλαιπωρία και καθάρισμα.
  • Ομπρέλα ή σκίαστρο: Κακά τα ψέματα, χωρίς την κατάλληλη σκιά η ζωή στην παραλία είναι αφόρητη. Μια ομπρέλα θαλάσσης ή ένα από τα πολλά μοντέλα σκιάστρων που κυκλοφορούν στην αγορά θα σας εξασφαλίσουν την πολυπόθητη σκιά και θα σας προστατεύσουν από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

Δες τα υπόλοιπα πράγματα που χρειάζεσαι στο 4troxoi.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet