Η επιλογή των χρωμάτων προδίδει τη διάθεσή μας και το γούστο μας, ακόμα και τον ψυχισμό μας.

Σε πτήση το αδελφό TheNotebook.gr, και ποιος είπε ότι το νέο site της Alpha Editions απευθύνεται μόνο σε γυναικείο κοινό;

Ξεπερνάει φύλο και ηλικίες. Συχνά το συναντάς στην περιήγησή σου, αφού η κυρία παραπλεύρως, σε ηλικία λίγο περισσότερο από τα είκοσι, αναστατώνει τα social media στοχευμένα και με ουσία. Νιώθεις όμορφα, αφού ο οργανισμός λειτουργεί στα κόκκινα του στροφομέτρου, αλλά και εμβαθύνεις στο περιεχόμενο.

Εσύ, ένας ορκισμένος του μπλε και των αποχρώσεών του, με έντονη διάθεση για γκρι και μαύρο λόγω των παραπάνω κιλών, ανακαλύπτεις ότι υπάρχουν και άλλοι συνδυασμοί.

Εξαιρετικό παιχνίδι με τα χρώματα, εκφράζει το γούστο που συνήθως λείπει, ενώ προδίδει και τη διάθεσή μας. Το ένα φέρνει το άλλο και ο ισορροπημένος συνδυασμός στον καθρέφτη φορτίζει τη δημιουργική πλευρά του καθενός.

Πληκτρολογήστε www.thenotebook.gr και δικαιώστε το σκεπτικό και τον ενθουσιασμό μας. Γεγονός πως η Μυρτώ, η κ. Ελένη και η παρέα τους άθελά τους μπήκαν στα χωράφια μας…

Αμάξι, αλλά τι χρώμα;

Κρατάει χρόνια όλο αυτό. Το χρώμα του αμαξώματος, ο συνδυασμός με τα χρώματα στο εσωτερικό και οι σταθερές αποχρώσεις συνδεδεμένες με διαχρονικές αξίες.

Λευκό και κόκκινο σε πλήρη αντίθεση, με φανατικούς θετικά η αρνητικά, όταν το μαύρο αποτελεί αμφιλεγόμενη πρόταση. Κύρος από τη μία, θολή διάθεση από την άλλη, με το πρακτικό μέρος που σχετίζεται με την καθαριότητα να παίζει το ρόλο του.

Διάβασε περισσότερα για τα χρώματα και την ψυχολογία πίσω τους στο www.4troxoi.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet