Καιρός επιτέλους για την φοβερή ανανέωση στα μαλλιά που τόσο καιρό θέλουμε να κάνουμε και όλο το αναβάλλουμε. Tί χρώμα όμως θα τα βάψουμε; Ποιο χρώμα στα μαλλιά πραγματικά μας ταιριάζει;

Σημαντικός παράγοντας στην επιλογή χρώματος μαλλιών είναι το κατά πόσο η επιδερμίδα σου είναι ανοιχτόχρωμη, σταρένια ή σκουρόχρωμη. Αν είσαι σε δίλλημα και δεν ξέρεις ακριβώς τι σου ταιριάζει ακολούθησε τα παρακάτω εύκολα tips για να αποφασίσεις:

Αν θες σκούρο χρώμα στα μαλλιά και έχεις:

χρώμα

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Προτίμησε ένα σκούρο καστανό. Το μαύρο θα «σκληρύνει» τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Σταρένιο δέρμα: Σκούρο καστανό ή ακόμη και μαύρο χωρίς ίχνος από κόκκινο τόνο γιατί μπορεί το δέρμα να φαίνεται κιτρινωπό.

Σκούρο δέρμα: Είσαι ότι πρέπει για μαύρο χρώμα. Μην επιλέξεις απόχρωση με μπλε τόνους γιατί μπορεί να κάνει το δέρμα σου να φαίνεται μελανό.

χρώμα

Αν θες κόκκινο χρώμα στα μαλλιά και έχεις :

χρώμα

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Επίλεξε ένα χάλκινο κόκκινο. Καλό είναι να αποφεύγεις τις πιο σκούρες αποχρώσεις γιατί η αντίθεση με το δέρμα σου δεν θα κολακεύει.

Σταρένιο δέρμα: Πόνταρε σε καστανοκόκκινα ή μεσαία χάλκινα μαλλιά. Σκούρες ιριδίζουσες αποχρώσεις μπορεί να κάνουν το δέρμα να φαίνεται κιτρινωπό.

Σκούρο δέρμα: Σε κολακεύει το καστανό ή και το πυρόξανθο κόκκινο. Τα πολύ έντονα/ζωηρά κόκκινα μπορεί να κάνουν το δέρμα να φαίνεται μελανό, γι’ αυτό απέφυγε τα καλύτερα.

χρώμα

Αν θες ξανθό χρώμα στα μαλλιά και έχεις:

χρώμα

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Η αντίθεση με ένα χρυσό (ντορέ) ξανθό έχει πολύ ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα. Οι μπεζ/ σαντρέ αποχρώσεις μπορεί να δείξουν το πρόσωπό σου χλωμό, καλύτερα να το αποφύγεις.

Σταρένιο δέρμα: Ο συνδυασμός ζεστών και ψυχρών αποχρώσεων του ξανθού είναι ιδανικός.

Σκούρο δέρμα: Καλό είναι να προτιμήσεις πιο σκούρες αποχρώσεις του ξανθού-καραμέλας! Τα πολύ ανοιχτά ξανθά φαίνονται ψεύτικα στην περίπτωσή σου.

χρώμα

Διάβασε ακόμη: Wet look: Το πιο stylish μυστικό για να πεις αντίο στις bad hair days σου!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet