Τη στιγμή που όλα περνάνε από υπολογιστές και ρομπότ, γραμμές παραγωγής όταν αναφερόμαστε σε μεγάλα εργοστάσια, είναι δύσκολο να φανταστείς ότι κάποτε η διαδικασία συναρμολόγησης ενός αυτοκινήτουγίνονταν στο χέρι.

Η Porsche σε αυτό το video μας ταξιδεύει αρκετά χρόνια πίσω για να μας δείξει πώς γίνονταν τα χειροποίητα -σε μεγάλο βαθμό- αυτοκίνητά της. Πάμε λοιπόν στο 1986, σε μια άλλη εποχή του αυτοκινήτου, όπου ο άνθρωπος είχε υψηλότερη θέση από τις μηχανές και πέρναγαν περισσότερα πράγματα από τα χέρια του μέχρι να προκύψει το τελικό αποτέλεσμα.

Porsche

Το video είναι προϊόν ενός Αμερικανού επισκέπτη στο εργοστάσιο της Porsche στη Γερμανία το 1986, όπως σας προαναφέραμε. Είδε το φως της δημοσιότητας το 2022 στο YouTube και στο κανάλι tasturbo86 από έναν άνθρωπο ο οποίος εκείνη την εποχή αγόρασε μια 911 και επέλεξε να την παραλάβει από τη Γερμανία.

Έτσι, βρέθηκε εκεί για μια ξενάγηση στο εργοστάσιο. Στο video 20 λεπτώνπαρουσιάζεται η διαδικασία παραγωγής, το προσωπικό, αλλά και η κατασκευή κινητήρων, επίπεδων 6κύλινδρων και V8. Επίσης η συναρμολόγηση των αυτοκινήτων και οι δοκιμές που έκαναν στο δυναμόμετρο.

Διάβασε τη συνέχεια και δες το βίντεο στο 4troxoi.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!