Όλοι μας ονειρευόμαστε μια κουζίνα βγαλμένη από το Pinterest! Βέβαια το να ανακαινίσεις την κουζίνα μπορεί να μην είναι στον προϋπολογισμό σου αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα! Εμείς έχουμε βρει μερικές ιδέες που θα ανανεώσουν την κουζίνα σου, χωρίς πολλά έξοδα!

Ανοιχτά ράφια

Εάν έχεις έναν μεγάλο λευκό τοίχο και θες να τον γεμίσεις, σκέψου να βάλεις μερικά ράφια (σε όποια διάταξη θες). Στη συνέχεια μπορείς να τα διακοσμήσεις με γυάλινα σκεύη ή με design αντικείμενα, βιβλία μαγειρικής ή μίνιμαλ γλυπτά που θα προσθέσουν μια έξτρα πινελιά κομψότητας!

κουζίνα

Βάψε τα ντουλάπια!

Μπορεί να κουραστείς λίγο βάφοντάς τα αλλά θα αλλάξει όλη την κουζίνα σου! Θα πάρεις αστάρι κι ένα ή δύο μπογιές από το χρώμα που σου αρέσει! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να οραματιστείς το χρώμα που θες να έχει η κουζίνα σου!

κουζίνα

Βάλε φως κάτω από τα ντουλάπια!

Έχεις μια γκάμα επιλογών (μπορείς να ρωτήσεις και το κατάστημα με φώτα της περιοχής σου). Μια λύση για παράδειγμα είναι τα αυτοκόλλητα LED φωτάκια που κολλάνε! Ειδικότερα τη νύχτα θα δημιουργήσει μια πολύ cozy ατμόσφαιρα!

κουζίνα

Βάψε τους τοίχους!

Δουλειά μου βάλατε θα μας πεις αλλά δεν χρειάζεται να βάψεις όλους τους τοίχους! Μπορείς να βάψεις μόνο τον έναν ανανεώνοντας και κάνοντας τον χώρο πιο μοντέρνο! Διάλεξε ένα χρώμα που να ταιρίαζει με τα ντουλάπια σου ή αν είσαι πιο τολμηρή να κάνει αντίθεση: πχ λιλά- honey κίτρινο!

κουζίνα

Σκέψου την ανακατανομή στα ντουλάπια σου!

Εάνο κύριος λόγος που θες να ανανεώσεις την κουζίνα σου είναι για να κερδίσεις αποθηκευτικό χώρο σκέψου πως χρησιμοποιείς τα ντουλάπια που έχεις αυτή τη στιγμή και τι αποθηκεύεις σε αυτά! Μπορείς να προσθέσεις χώρο στο ντουλάπι σου αγοράζοντας ένθετα ράφια ή διαχωριστικά! Αξιολόγησε τις ανάγκες σου και πήγαινε σε ένα πολυκατάστημα στοχευμένα.

κουζίνα

Μπορείς να καλύψεις τους πάγκους σου

Ειδικά σε σπίτια που χρησιμοποιούνται χρόνια, οι πάγκοι της κουζίνας αρχίζουν να έχουν φθορές! Εσύ αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις μια ειδική ταπετσαρία ή να καλύψεις το σημείο με ένα ξύλο κοπής ή μια μαρμάρινη πλάκα μέχρι να μπορέσεις να αλλάξεις πάγκο!

κουζίνα

Διαβάστε επίσης: Οι πιο γρήγοροι τρόποι για να μυρίζει πάντα το σπίτι σου καταπληκτικά!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet