Η Kim και ο Kanye έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, ενώ έχουν προχωρήσει και οι δύο τη ζωή τους (πολύ δημόσια). Η Kim Kardashian όπως έχει δηλώσει πολλές φορές στο reality προσπαθεί να ανακαλύψει τον εαυτό της εκ νέου. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Kanye την ανανέωσε και την όρισε στυλιστικά και πλέον είναι κάτι που πρέπει να κάνει μόνη της. Το ίδιο φρόντισε να κάνει και στο σπίτι στο οποίο διέμεναν κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Από τότε που έφυγε ο Kanye η μεγιστάνας των reality έκανε αλλαγές πολλών εκατομμυρίων. Από τα πράγματα που άλλαξε είναι το καθιστικό το οποίο έκανε πιο cozy, το γέμισε παιδικά βιβλία και έβαλε ένα μπαούλο γεμάτο δικές της αναμνήσεις.

Έχει κάνει αλλαγές και στην αίθουσα πιάνου όπου προσέθεσε περισσότερα είδη καθιστικού. Η χρωματική παλέτα του σπιτιού παραμένει αυστηρά σε ουδέτερα χρώματα, όπως μπεζ, λευκά, κρεμ και γκρι, τα παιδιά της Kim είναι ελεύθερα να εκφραστούν όπως θέλουν στα δικά τους δωμάτια. Η North δείχνει τον ροζ παράδεισό της TikTok, καθώς και το υπόλοιπο σπίτι, όταν ξεναγεί ζωντανά τους θαυμαστές της στο σπίτι.

 Το σπίτι διαθέτει επίσης μερικά από τα έργα τέχνης της North. Στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού υπάρχει ένα γκρι γήπεδο μπάσκετ και ένας τεράστιος κήπος όπου η οικογένεια μαζεύει τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά της. Η Kim δείχνει επίσης τρία πολυτελή αυτοκίνητα, όλα γκρι για να ταιριάζουν με το σπίτι. Παρά το γεγονός ότι παραδέχτηκε ότι δεν χρησιμοποίησε ποτέ την πισίνα της, η Kim ερήμην του Kanye τελικά το κάνει και τραβάει πολλές sexy φωτογραφίες. Στο video φαίνονται επίσης και τα λιγότερο προβεβλημένα στην τηλεόραση δωμάτια όπως το δωμάτιο γλυπτών Isabel Rower και το μοναδικό μπάνιο χωρίς νιπτήρα της Kim.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet