Η Claudia Schiffer άνοιξε τις πόρτες του υπερπολυτελούς σπιτιού της στην Vogue και εμείς παθιαστήκαμε με την αισθητική του.

H Claudia Schiffer παντρεύτηκε το 2002 τον διάσημο Άγγλο παραγωγό, Matthew Vaughn, και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. Η οικογένεια ζει σε ένα μοντέρνο αρχοντικό στην εξοχή της Αγγλίας. «Είναι η ηρεμία που εκπέμπει και ότι περιβάλλομαι από τη φύση και τα ζώα που αγαπώ. Είμαστε στη μέση του πουθενά όπου παντού υπάρχει εξοχή», λέει το διάσημο μοντέλο, που μεγάλωσε στη γερμανική ύπαιθρο.

Το υπερπολυτελές σπίτι της Claudia Schiffer

Το σπίτι χαρακτηρίζεται από τεράστια παράθυρα που βρίσκονται παντού και βλέπουν έξω στα απέραντα λιβάδια, ψηλοτάβανα δωμάτια και όλα τα διακοσμητικά αντικείμενα αγορασμένα ένα προς ένα από το supermodel που έχει αδυναμία στα έργα τέχνης. Η ίδια αναφέρει ότι δεν αγοράζει κομμάτια τέχνης επειδή μπορεί να έχουν μεγάλη αξία και είναι μια επένδυση αλλά μόνο όταν της αρέσουν πάρα πολύ.

Στον χώρο κυριαρχούν τα γήινα χρώματα, δεσπόζουν πολλά έργα τέχνης, υπάρχει μία μοντέρνα κουζίνα, λουλούδια και άπλετο φως. Η Claudia Schiffer αναφέρει ότι το σπίτι της που έχει πολλά στοιχεία σκανδιναβικής διακόσμησης από τις δεκαετίες του 50′, 60′ και του 70′ φερμένα όμως όλα στο σήμερα. Όλα έχουν να κάνουν με κάτι και τίποτα δεν είναι τοποθετημένο τυχαία στον χώρο.

Ένα από τα πράγματα που η ίδια απολαμβάνει να κάνει όταν πέφτουν τα παιδιά της για ύπνο, είναι το να αλλάζει την σειρά των επίπλων και να κάνει αλλαγές στην διαρρύθμιση του σπιτιού. Στο υπόγειο του σπιτιού υπάρχει αίθουσα σινεμά και το γραφείο της.

Διαβάστε επίσης:

Interior design: Μαγευτικά σπίτια που θα σας ταξιδέψουν

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet